- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chros
őstag
válasz
SunMount3r #52291 üzenetére
"csípőből egyelőre (és még egy jó ideig) nincs még pl. egy GTX1060-ra, vagy 8GB-os RX570-re keret"
Igy ertheto. Azt hittem egyszerre veszed oket. A videokartyat vegyed hasznaltan! (En is ezt tettem, a tobbit ujan).
"precízebb kadencia helyesség miatt"
Ez alatt pontosan mit is ertesz?
" az AMD HTPC-re mégiscsak jobban ajánlott"
Tudom, hogy van ez. En inkabb nvidia parti vagyok. Nyilvan a kartyaik dragabbak (plane az elmult 2 evben), de nem melegszenek annyira! A pascal sorozatot (10xx) nagyon eltalaltak.
A drivereikkel van gond Win10 alatt, en ezert hasznalom a tobb mint 1 eves 385.28-at.
(#52292) Hohocali: "NV kártyán frame packed 3D, és 4k/HDR csont nélkül működik?"
Egyik sincs nekem
1080p-s 55'' TV-n nyomom a hdr2sdr conversion-t, fullhd content-et ngu sharp doubling majd Sim1d conversion le, azaz a kartya nem unatkozik
.
De most hogy emlited, emlekszem, hogy paran panaszkodtak 3d alatt a frame repeat-re (sima esetben nem) 385.28-al, ezt nem tudom megerositeni. 4k/hdr-re nem, 385.28-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest