Hirdetés
- Google Pixel topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Patice
üzenetére
Ez nem az a szint lesz, ahol kihallja majd a TV-n átvezetett 5.1-es hangot.
-> Hmm, pedig az én a Genius 1250B-immel is kihallom pl. az alaplapi Realtek és egy Xonar DS közötti különbséget. Igaz ez már analóg, de ebből következtetnék arra, hogy ha az optikain van/lehet bármi minőségromboló tényező, ahhoz sem kell több százezres hangrendszer, hogy hallani lehessen a különbséget. Persze a puding próbája... Szóval lehet itt kombinálni és szerintem kell is, ha fontos a minél jobb minőség. Itt van egy jó pár kombináció, ha van idő rá érdemes végig próbálni az összeset. IMO. Egy teszt videó kell hozzá, meg jó sok kábeldugdosás
... Legalábbis én így csinálnám, de persze megértem, hogy van akinek csak az kell, hogy minél hamarabb össze tudja dobni és "szóljon"... Épp az a szitu, hogy itt nem olyan egyértelmű az egész, mint egy rendes erősítő esetén, ahol tök egyértelmű, hogy egyből abba megy a hang, hanem ebből a "kevésből" kell kihozni a legjobbat, ami bizony megkeveri a dolgokat.(#52247) PuMbA: Nyilván van olyan aktív 5.1-es hangrendszer is, amin van SPDIF bemenet és tudja a DD/DTS-t dekódolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... Legalábbis én így csinálnám, de persze megértem, hogy van akinek csak az kell, hogy minél hamarabb össze tudja dobni és "szóljon"... Épp az a szitu, hogy itt nem olyan egyértelmű az egész, mint egy rendes erősítő esetén, ahol tök egyértelmű, hogy egyből abba megy a hang, hanem ebből a "kevésből" kell kihozni a legjobbat, ami bizony megkeveri a dolgokat.