- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
SunMount3r #52176 üzenetére
A Kodi DSPlayer fejlesztése egyébként már elvileg leállt
"Important Notice: The developer of DSPlayer has decided to step away from this project due to personal reasons. All links remain active, so this set up guide will remain in place."
"Note: The Kodi GUI is starting to become outdated with madVR development. As as result, some settings found in the madVR control panel are missing from the DSPlayer GUI. Those settings that remain can be adjusted without issue and use of the GUI is still recommended."
-
mexel
veterán
válasz
SunMount3r #52176 üzenetére
Köszönöm, közben a kodi dsplayer verziót megtaláltam, MadVR-t beállítottam alapra, és majd tesztelgetem. Én főként egy minipc-t szeretnék erre használni, ha sikerül.
A Kodibuntu milyen? Érdemes tesztelni, kipróbálni? Nekem ráadásul egy tuner is kell ( dvb-c, annak még utána sem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest