Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yocee
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem is Jonsbo G3 van. Nagyon szeretem, hogy hifi méret, bár elsőre csalódás volt a kamu kijelző rajta, kidobtam, és tettem a helyére egy lcd kijelzőt.
-
Gorneck
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
Kb lehetetlen beszerezni...már pár kört futottam vele...illetve rohadt drága.
Ha meg az embernek már fix "vas"-a van, azt elég nehézkes beletuszkolni némelyik hasonló házba...
Nekem pl a Node 202 is marhára bejön...de a cuccaim felét ki kéne vágni az ablakon. Egy jóféle kb hangtalan tápot nem szívesen herdál el az ember.Napok hetek óta vadászok egy kellemes házra ami kicsi, megfelelő szellőzéssel rendelkezik. Jelenleg itt tartok:.
[link], de mint sok minden mást is csak rendelésre hoznak a boltok...ha hoznak egyáltalán. (2-3 bolt kerek perec megmondta, hogy válasszak mást) -
drdr
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Na igen. Erősítő mellett jól mutat minimál designjával, még ha nagy is. Aki eddig látta nálam és htpc-ben gondolkozott, mind ilyet akart...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest