- Az Ulefone gyárában jártunk
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
A távirányító kimondottan jó - lenne - ha működne. A veris remote-t sajnos nem szereti a kodi-t. Még xbmc alá sikerült beszuszakolnom, de a kodival már nem tudom összeházasítani. Ebben azért a win 10 és a táv gyártója is benne van vaskosan. A logi távját nem ismerem.
Teljes értékű pc irányítást nem lehet elvárni tőle, de htpc-t irányítani (funkciók, mint a tv-n) gyorsabb, egyszerűbb távval, mint egér + bill felállással.
-
cinemazealot
addikt
Én egy asztali i3-ast használok ugyancsak dVGA nélkül, és a Full HD videók picit sem okoznak gondot. Persze nálam a RAM dual-channel konfigban van, nem tudom, Nálad ez kivitelezhető-e és ha esetleg nem, az okozhat-e lassulást. A 4K már problémás lehet: nálam a 8 bitesek még csak-csak elmennek, néha (kódolástól függően) meg-megakadozva, a 10 bitesekbe viszont már beletörik a (i3-6100-ban lévő) HD530 foga.
Én is nagyon sokáig VLC-ztem, de amikor egyszer-egyszer még előveszem, nem érzem, hogy rosszabb lenne, mint a Kodi. Igaz, én Ubuntu-n használom (és használtam a régebbi mozizós gépben, amiben volt egy Sapphire HD4550 512MB DDR3 VGA, mert az akkori Athlon II Neo N36L-nek még a Full HD is nehezére esett.
).
Bill ügyben sajnos nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő