- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz #18538752 #468 üzenetére
Régebbi téma, amiről beszéltünk:
Teljesen beüzemeltem a MS MCE keyboard-ot [link] . Lecseréltem a meedio alatt az XP-t, XP MCE-re, letöltöttem hozzá a billentyűzet igényelte két patch-et és így tökéletesen megy az MS távirányító vevőjével. Érdekes módon még jó 10m-ről sem igényel különösebb rálátást, teljesen jól megy. TV, erősítő ki-be kapcs-ra, erősítő hangerőre könnyen meg lehetett tanítani, ugyanúgy, mint a távirányítót. Mivel notit is használok, így a billentyűkiosztás megszokása nekem nem volt nehéz, ha valaki csak ''normál'' bill-t használ, akkor nehézkes lehet az elején, csakúgy, mint a ''pöcsegér''-re való navigálás.
Összességében nálam bejött és a kinézete miatt a páromnál is , úgyhogy az asszonyfaktora is meglehetősen magas, jó minősítést érdemel. -
zLegolas
őstag
válasz #18538752 #468 üzenetére
Őszintén szólva gőzöm sincs, ilyesmivel még nem akadtam össze.
Mindenesetre töltsd le a GeexBox-ot (6-8MB iso), írd ki egy CD-re, bootolj róla (nem kell telepíteni, a vinyóhoz hozzá sem nyúl), és ezzel próbáld meg lejátszani, ne ikszpézz meg anyámkínnya.
Ha megy, akkor kísérletezgess ''lefelé'', P3, miegymás. Így megkapod a választ a kérdésedre.Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest