Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
3.1-es win-nél sem tini voltam. Sajnálom, hogy ennyit fáradtál, én a beüzemelt RPi-t sem tudtam használni, nem csak KODI-t szeretném futtatni, hanem azért netezni is szeretnék, ez sem ment RPi-vel, szó szerint bekapcsoltam és nem tudtam mit csináljak, 5 perc után nem is érdekelt. Munkámhoz win kell, amit használunk könyvelő program csak azon fut, így sosem érdekelt más, mert minek. Addig kézzel könyveltem, emiatt vettem csak számítógépet is régen először.
Anno a popcorn A110-et , majdnem baltával csapkodtam szét amikor mindenféle linux parancsokat kellett volna futtatnom hogy normálisan működjön, minden szót a kötőszavakon kívül szótáraznom kellett volna, hogy valamit értsek az ajánlásokból, azóta eszembe sem jut popcorn közelébe menni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest