Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
bikmakk #4247 üzenetére
Amit ír a hivatkozott oldal az még mindig nem fedi le a teljes HD formátumokat. Úgy látom van egy kis kavar a fejekben. Én az X264-es kódolású mkv fájlok beszéltem mert amit a realase team-ok készítenek HD RIP-eket azok esetek döntő többségében X264-es kódolásúak. A H264 enkód nem egyenlő az X264 enkóddal A linkelt oldalon nincs is felsorolva az X264 pedig ez lenne az egyik legfontosabb. De mivel azért rokonságban állnak egymással a H264és a X264 ezért a nem túl nagy bitrátájú vagy nem túl bonyolult enkódolású X264-eket az UVD+ -nál nem régebbi gpu-k még le tudják játszani.
A h264 egy hivatalos szabvány az x264 meg az előbbiből kialakult, nem hivatalos, szabvánnyá nem tehető formátum.Úgyhogy teljesen biztos vagyok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest