Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
_Smooth
üzenetére
A Bristol Ridge elvileg ilyen lesz 25-45W között.
Amúgy egyetértek. Én sem vennék 950-et erre mert overkill nagyon. FHD gamingre is elég, nemhogy egy vacak HTPC-be 4k-hoz. Amennyi tartalom van én mindenképp megvárnám a normális HDMI/DP támogatást.
Már többször írtam, dekódolásban (ha nem is fix hw-s, hanem hibrid) szvsz tök jól állna minden. Egy rakat dolog tudná mert a hw erő megvan hozzá. Ami hiányzik több helyen az a rendes dekóder sw. De ez is megoldható lenne ha akarnák végre. Amin nem lehet segíteni az a kimenet. Ebben meg simán csak elmaradtak a gyártók. Volt sírás a TV-kről lemaradó HDMI 2.0-ról. Most kb mindegyiken ott figyel. Alaplapon, vga-n meg csak mutatóban van.
Egy szó mint száz, én várnék az AM4+Bristol Ridge-re AMD oldalon, ami mindezt elvben tudni fogja. Immáron fix hw-vel nem is hibrid dekódolóval. Intel oldalon láthatóan már Broadwelltől nincs gond IGP részről, csak a HDMI 2.0-s lapok kellenek. (Persze ez csak Skylake-re jön majd, Atomnál ez csak új generációval együtt jön)
Akinek pedig dvga kell/belefér annak is jönnek majd az új modellek. Bár kis, HTPC-s vga-k gondolom alig várhatóak. Pedig amíg nincs mindenre 100%-os megoldás addig jó lenne átnevezések helyett vmi új, hatékony architektúrájú/csíkszélességű kisebb dvga is.
Anandtech korábbi összefoglalója:

szerk: PuMbA. DP 1.2 is elég a 4k 60p-hez tudtommal. 1.3 a 4k 120Hz/3D-hez kell, nem?
-
PuMbA
titán
válasz
_Smooth
üzenetére
Meglátjuk, hogy mi lesz, de én arra saccolok, hogy nem lesz olcsó egy ideig még HDMI 2.0-ás vagy DisplayPort 1.3-as alaplap. Jelenleg a legolcsóbb HDMI 2.0 kimenetes egészen pontosan 70k-ba kerül és a DisplayPort 1.2-esek sem olcsóak a maguk 30-40k-jával, ami ugye nem 1.3-as, tehát nem sokra valók

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Galaxy Buds FE vezetéknélküli fülhallgató eladó
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest