Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Na már most amik tervek lennének:
1. Webszerver (phpmyadmin,mysql) -el.
2. Egy Counter-Strike 1.6 -os CS szerver
3. Torrentezés
4. Media szerverJelenleg egy NAS szerverem van, azon torrentezek + webszerverezek + media szerver, de ez kicsit gyenge neki, egy ZyXEL NSA-310ről van szó.Ezért szeretnék egy komplett kis szervert
No már most oprendszernek nemtudom mi a jobb, Linux Mintot használtam annó szervergépen, teljes elégedettséggel, bár nemtudom hogy ott megvalósítható-e a mediaszerver, de gondolom meg.Pénzem van rá ha arról van szó, egyébként mi pénzből lehet 1 ilyet összehozni? Vinyó az elég akkora kb ami neked van, ram-ba gondolkodtam kicsit többe, és mit fogyaszt ez havi szinten villanyilag?Netem az 100/50 van itthon

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fujifilm X
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Csnton AS85.3 aktív subwoofer
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
- Philips TAB5109/10 SoundBar 120W - Új, 2 év garancia, akciós ár!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
No már most oprendszernek nemtudom mi a jobb, Linux Mintot használtam annó szervergépen, teljes elégedettséggel, bár nemtudom hogy ott megvalósítható-e a mediaszerver, de gondolom meg.Pénzem van rá ha arról van szó, egyébként mi pénzből lehet 1 ilyet összehozni? Vinyó az elég akkora kb ami neked van, ram-ba gondolkodtam kicsit többe, és mit fogyaszt ez havi szinten villanyilag?