Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #75912448 #38244 üzenetére

Elsősorban a madvr setup bejegyzést bogarászd ki a linkről, és az ahhoz tartozó rövid magyarázatokat, amiből tovább tudsz informálódni különböző leírásokkal, pl amiket anno linkeltem neked.

Mai modern processzorok mellett 99%-nak elég lesz a normál Kodi verzió, nulla munkával, jó képpel. Egyetlen kellemetlenség egy külső player BD3D anyagokhoz.

• btomi9

aktív tag

válasz #75912448 #38244 üzenetére

Köszönöm mindkettőtöknek. Én eddigi kis tudásomban annyit tudtam, hogy önmagában a 1080p csak egy dolog, de pl. mint anno az mp3-aknál a bitráta, itt a videónál is számít sokminden más is, csak nem tudtam, hogy konkrétan ezek.

Nos visszatérve a saját tervezgetéseimhez. A virtualizációt elvetettem, marad az audiofil világ és a jó minőségű videónézés. A Skylake ötlet onnan jött, hogy alacsony fogyasztás, jól meghűthető passzívan, elég jó hardveres videófeldolgozó technológiák, és hát az audiofil világban talán inkább az intelt ajánlják, meg most megengedhetem magamnak, ha egyébként jó, vagy jobb végeredményt kapok.

Kérdés: skylake, külön videokártya nélkül T -s processzorral (35W TDP) így passzívan hűtve, van-e értelme a madvr -nek (nem tudom, hogy a hardveres cuccok azok nem csinálnak-e hasonlót alapból), illetve ha lehet javítani, akkor elbírja-e értelmes módon használva?

P.S. Jézus Úristen! :) Megnyitottam a linket, amit küldtél, és lassan de lejjebb lapoztam. Hát hogy mennyi mindenféle beállítás van, ezzel el fog menni több nap, mire beállítom majd. :R

Új hozzászólás Aktív témák