- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
devil-k #37455 üzenetére
Eddig Kodibuntu-val van tapasztalatom. Az szépen működik dedikált gépen. Telepítés után Kodi indul egyből és utána csak a Kodi-t kell belőni.
A jelenlegi fejlesztés (Kodi 16 Jarvis előtt) alpha fázisban van, ez Ubuntu Server 15.04-en megy jelenleg, vagy OpenELEC 6.XX a Kodi fejlesztőjétől. Ubuntu Server + Kodi 16 alpha jelenleg még nem a legjobb, folyamatosan változik, mert ugye most fejlesztik. + Intel részéről is olyan új dolgok jönnek majd a driverbe (HEVC mellé hybrid dekódolás + 3D wrapper...), hogy jelenleg nem tudom megmondani mi lesz a vége. Egy biztos: Haswell procik sajnos nem fognak megkapni minden újítást, pl. Haswell IGP-k nem tudják még egyszerre használni a CPU-t és az IGP-t pl. a hibrid dekódoláshoz, ez csak Braswell és Skylake sajátosság lesz.
Különböző Linux disztrókra szerintem simán felrakható a Kodi, csak akkor neked kell megoldanod, hogy az automatikusan induljon, mert ugye egy desktop OS-re raksz fel egy programot, ugyan úgy mint Win esetén.
Ha a meglévő Haswell-es gépedet akarod jól kihasználni, akkor szerintem Kodibuntu. És majd jön a 16-os pár újítással és frissebb Intel driverrel.
Csak várd ki.
(#37457) btomi9:
AMD-s lapból most nem rémlik DC bemenetes, de lehet csak én nem vagyok elég tájékozott. Vagy nem DC-s elég kell egy paneltáp, mondjuk a HDplex féle HiFi változat.
(#37458) sb:
1. Szerintem nem.
2. Tudom, hogy létezik ilyen, de nincs vele tapasztalatom.
3. A másik lejátszót jó ötletnek tartom. Adatoknak NAS-on a helye, ha több kliens van egy otthoni rendszerben. RPi-n szerintem OK a 24p --> OpenELEC-t használd erre.
Inkább az Atomos stickről rémlik nekem az, hogy a 24p nem megy neki, azaz a 23,976 nem, igazi 24,00 Hz meg de. Pont ez a baja, hogy a 23,976-ot is 24,00-án játsszák le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest