- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
senerit #3383 üzenetére
Mediaportal-t használok. Jelenleg egy kis segédprogram segítségével egy gamepaddel irányítom a szoftvert+ analóg stickel az egeret, ugyanis semmilyen távirányítóm még nincs. Szívem szerint imon inside-ot vennék, de nincs kedvem külföldről rendelni, Ti pedig már nem áruljátok, ha jól láttam. VFD nem fér be a HTPCmbe.
Igen biztos jó szoft az iMedian, de amíg nem ismerem nem alkotok véleményt. A mediaportal nyílt forráskóddal rendelkezik, ebből kifolyólag egy valag plugin, skin van hozzá.
Engem az érdekelne csak, hogy (szoftvertől függetlenül) rá lehet e programozni a mini táviránítójára bizonyos billentyűgobokat. Ettől függ, hogy megveszem e a minit. Ha nem tudom használni a jelenlegi szoftommal és valami miatt az iMedian nem tetszik akkor cseszhetem a távirányítót. Egyébként a másik esélyes a logitech dinovo mini.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő