- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mivamma
senior tag
Második körben megpróbálok használtan szerezni egyet a két ház közül (HT-01B/HT-02B).
Tudtok ajánlani esetleg olyan micro ATX lapot, amin van értékelhető optikai és analóg (5.1) kimenet is? Ha ez lehetetlen (amit el is fogadok), akkor milyen hangkártyát kellene néznem? Tudom ott a HDMI, de szükségem lenne ezekre a kijáratokra is. Ha minden kötél szakad, lehet USB-is, de jobb lenne valami "belső" eszköz. -
bajnokpityu
félisten
van 02 is és 03 is. anno olcsó volt, egyikben a dacom lakik. a magasabbik. akkor se,most se találok legalább ilyen szép, és jó megépitettségű készülékházat, ezért maradt a dac benne..
az persze szivás, hogy most, amikor VGAt keresek, csak az LP jön szóba,de a dac jóval több helyet foglal,mint a pcm.i3-ról végül amd a10-7800ra váltottam. már nem kell OSX támogatás, mert zenét nem PCről játszok. ugyan xbmc jobb képű osx alatt,mint win alatt, de hd hangot nem tudtam összehozni, valamint 8.1-madvr full beállítás megveri osx-kodi kombot.
fogyi adatok APU kb 60% kihasználtság mellett 1 db ssd, 0 hdd, dell laptoptöltőn mérve: 65W TDPn:65-70W
45Wra állitva 55-60W. idle meg 25 és 20W.intelt nem adtam el, mert ki tudja mit hoz a jövő, egyelőre NASként funkcionál. kicsit overkill i3-4330as nasnak használni, de minimserverhez jól jön a teljesitmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest