Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Amire én reagáltam, ott te szaroztál fölényesen, ráadásul úgy, hogy az nem is igazán az openelecről szólt, hanem az xbmc-ről. Segítek szívesen, ha konstruktívan állnak a kérdéshez, és utána már valóban így közeledtél te is, de akkor még nem olvastam. A linkelt kommented viszont minden volt, csak nem konstruktív. Hülyézni pedig senki sem hülyézett, csak egyetértettem veled abban, hogy amatőr vagy, ami igaz is, de az ugye nem hülyét jelent.
Csak jótanácsként: célszerű nem úgy állni a témához, hogy szar és nem megy semmi, mert ha valamit sokan ajánlanak, akkor valószínűleg nálad van a gond és nem a termékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Arctis Nova Elite (Bontatlan)
- ÚJ! Razer Blackshark V2 HyperSpeed Wireless Esports Gamer fejhallgató - dobozában!
- új bontatlan Harman Kardon Onyx Studio 9 hordozható Bluetooth hangszóró ezüst 1 év garancia
- Razer Blackshark V2 Pro vezeték nélküli Gamer fejhallgató - dobozában!
- Beats Power Beats bluetooth füles eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Bomba ár! Asus X555LA - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest