- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hihi, végül kiderül, hogy semmi köze a Kodi kerek 24 Hz problémának az AMD-hez. Sokkalta inkább a W8.1-hez! Valószínűleg akik említettük a témát, mindnyájan 8.1-et vagy belezett 8.1-et használunk. Úgy néz ki tök mindegy Intel vagy AMD, a Kodi és W8.1 DX kezelése okozza a problémát. W7-tel 24/24 a lejátszás, de biztos olvasod a beérkező kommenteket.
Azt látom, hogy MPC-vel oprendszertől függetlenül másnak is kifogástalan. Szóval eddigi infók alapján nem az AMD-hez bibis a Kodi optimalizációja, hanem az összes eddigi XBMC kiadás plusz Kodi a W8.1-hez.
Azt furcsállom, hogy XBMC/Kodit használók innen is ilyen kevesen vették észre (vagy nem aktívak illetve elkerülte a figyelmem), mikor annyira látványos jelenség. Esetleg kevés 24.0 filmet néznek. Gondolom az összes 8.1 usert érinti VGA, IGP-től függetlenül, bár Nvidiás hozzászóló nem rémlik.
Nekem az A8-7600 és a kis Kabiniken is azonnal feltűnt, ahogy neked is, és ha jól emlékszem nálad Intel teszt is volt hasonló eredménnyel.
Legalább már tudják a valós problémát (nagyon esélyes, hogy valóban ez a hiba), vagy lesz ideiglenes patch a Helixhez, vagy csak a köv verzióban. Én meg eltántorítottam pár Kodizót ettől a kiváló APU-tól, vagy kivárásra intettem.
Minden valószínűség szerint az összes Intelen is ugyanilyen sz@r.
-
törölt tag
Sokunknak lényegtelen, de a tábor másik fele szeret interpolálni. Nem értem miért csak PDVD, ott is kizárólag Blu-ray alatt érhető el az FM. Ahogy nézem ez a kérdés új driverrel, VGA támogatással, további APU optimalizálással sem változott. Izgalmasabb lenne, ha "normál" videók lejátszásával is elérhető lenne, szélesebb körben támogatott lejátszókkal. Csúszka maradhatott előzőből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest