- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
#03969024 #29964 üzenetére
Dehogy értettelek, NO offense!
A médialejátszó azért jó, mert "plug and play" és nem kell annyit szöszmötölni vele, mint egy HTPC-vel. Erre nem mindenkinek van igénye és kedve. Bár én úgy gondolom, hogy pl. egy Mede8er 600X3D árából (45.000 Ft), nem lehet akkora ugrást elérni HTPC szinten. Szigorúan csak szerintem.
Miért szoktál mosolyogni?
"Igazából a hezitálók miatt szóltam hozzá, mivel a legfontosabb érv a HTPC ellen az ára szokott lenni..."
Itt is tisztázni kell, hogy mire fogja használni a HTPC-t? Mozi? Zene? NAS? Letöltés? Játék? Vagy minden együtt? Hány HDD kell neki? Hány SSD? ...stb. Az sem mindegy, hogy BD-t akar nézni, vagy DivX-t... stb.
(#29963) Sefter
A házválasztás eddig a legnehezebb volt. Igaz, hogy kaptam hozzá segítséget egy kollégától, de nehéz szülés volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest