- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Köszi
Tegnap volt csak időm kipróbálni, de ezzel sem az igazi. Közben rájöttem, hogy az .xml fájlnak elég csak ezeket a sorokat tartalmaznia (eddig a meglévőket meghagytam és pluszban írtam ezeket bele), a többit törölni kell és akkor simán elindul a foobar
.A probléma, hogy elindul a foobar2000, majd miután vissza szeretnék lépni az xbmc-be (bezárom a foobar-t), akkor lefagy az xbmc.
Androidos telefonról irányítom mind a foobar-t, mind az xbmc-t a saját programjaikkal(fobbar2000 contoller és yatse), és ezért lenne jó ha nem fagyna le, mert úgy zenehallgatáshoz nem kellene megjelenítőt bekapcsolnom, így viszont elengedhetetlen, úgyh egyelőre maradok az xbmc belső zenelejátszójánál (pedig hangminőségre jobb lenne a foobar).
Ha lesz több időm újrarakok mindent, hátha az segít majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap volt csak időm kipróbálni, de ezzel sem az igazi. Közben rájöttem, hogy az .xml fájlnak elég csak ezeket a sorokat tartalmaznia (eddig a meglévőket meghagytam és pluszban írtam ezeket bele), a többit törölni kell és akkor simán elindul a foobar
.