-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az eredeti kérdés onnan indult, hogy Pgabor79 Intel fan, megemlített két H87 lapot, melyhez szeretne i3 4130T-t HTPC és játék feladatokra. Lesz-e 23,976Hz és kiválthat-e vele egy Dune Duo-t. Erre szvsz igen a válasz, az más kérdés, hogy többen vagyunk akik AMD-re építkezünk. Én is úgy vagyok vele, hogy asztali Intel, HTPC AMD, és ahogy állnak a dolgok, még jó darabig nem fog változni.
-
sb
veterán
Ebben igazad van, ezt én is kihagytam, hogy mennyit szívtam, driverezés Intel oldalon kritikán aluli.
És emellé alig adnak ki drivert, nálam kb. így nézett ki a helyzet:
1. Volt egy 2013 tavaszi driver, amivel szétesett az XBMC menü.
2. Volt egy beta 2013 májusi amivel a leskálázott 16-235-ös kimenettel fakó volt a kép mindenhogyan.
3. Jött egy újabb 2013 ősszel, amivel már nem volt fakó a kép.
4. A legújabb driverrel pedig már standby-ba is le tudja küldeni a monitort, ami egyik korábbi driverben sem ment.Más képminőségbeli eltérést én nem láttam.
Szóval gyermeteg hibák hónapokon, féléveken keresztül...
Lehet, hogy nem érdemes 1 évnél frissebb procit venni.(Ami 1 évnél idősebb ott meg már csak +1 év a support... elég gyászos ez így valóban.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest