- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #25037 üzenetére
Egyszóval annyi jó megoldás van már kicsi, energiahatékony HTPC-re, hogy alig lehet választani.
Ezt most viccen kívül írom.Ha nekem kéne választani:
Alap lejátszásra Pentium, Ivy, ha nem érdekes a 24p, Haswell, ha érdekes. Igazából alig van árkülönbség.
AMD-ből bármi jó.Csak a fogyasztás nagyobb kicsit, de ügyeskedve nem jelentős a különbség. Talán a hűtés/ház döntő, hogy mennyi akar az ember +10-20-30W-tal vacakolni. Egy alulfeszelt A4 azért nem eszik sokat.
3D-hez 3-4 magos AMD. Itt már egyértelműen nagyobb a fogyasztás, de ezt be kell kalkulálni. Feleslegesen erős cpu, de más lehetőség nem nagyon van. I3 esetleg, de az még erősebb és drágább feleslegesen.
(BD3D: Llanoból az A4 is tudta az MVC-t, de fórumok alapján kevés volt hozzá a 2 mag, inkább a 3 magos A6-3500-tol volt jó. Trinitybol már nem is tudják az A4-ek az MVC dekódolást, csak A6-tól felfelé... ami viszont szintén csak 2 magos.
)
Az érkezők közül egyértelműen a Kabini jó lenne. De az új Atom is, ha megjelenik desktopra... nem tudom.
Nagyon nagy különbségek már itt sincsenek, éveket nem érdemes rájuk várni. Ha most kijönnek valóban akkor esetleg. -
MM
őstag
válasz
#75912448 #25037 üzenetére
"Szerintem az eddig ismert infók alapján bevállalhatod az I3 4130T-t egy H87 lappal."
Szerintem B85 is vállalható, csak a H81 kérdéses!
Pl: Gigabyte GA-B85M-D3H
Még olcsóbban: Asrock B85M-HDS
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest