-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Érdekelne 1 pár részlet az LC16M-el kapcsolatban, merthogy egyre jobban beleszeretek, és ez részben a te hibááád
1 A specificationsban azt irják 17cm magas. Ez a teljes magassága, (talppal együtt) vagy a belseje ilyen magas?
2 Szerinted a kijelzöt akkor is jol látnám ha mondjuk térd magasságba kerülne a gép (3 helyes TV állvány közepe), mert van 1 ultra bay-m és azt sokkal jobban látni felsö szögböl mint szemböl, de ez elsülhet akár forditva is. Az erösitöt pl nem látom ha legalul lenne. nem a kontraszt miatt hanem 1 kicsit mélyen van a VFD-je
3 A nagy gomb mit csinál? Hangerő? ha jol látom Function van alá irva.
4 nem tiszta hogy a 60k-s árban a kártyaolvaso is benne van?
5 a távir ugye iMon-os? lehet vele bekapcsolni is? -
Tommaso
tag
Én úgy szoktam mozizni hogy mikor eldöntöm nézni kellene vmit akkor ugye nekiállok feliratot letölteni a netről, ha el van csúszva akkor javítani rajta, stb. szóval úgyis egerezni kell, utána már a play gombra rábökni egérrel nem probléma
Satan_Claus: az Antec 2480 + ninja mini együtt bruttó 35k körül van. Egy olcsóbb cooleren spórolhatsz kb 4-5k-t, ami eléggé elhanyagolható a konfig 100 ezres árához képest szvsz. A Fusion ehhez képest még 20k-val több lenne, úgyhogy nem értem hogy jött ki neked az a 100k vs 150k ár
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest