Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Balázzs
üzenetére
erre meg van a három megoldás a CRT TV-re való csatlakoztatás alapján
1.VGA TV átalakító PC konverter VGA RCA SVIDEO kábel
2.ha hátulra akarod kötni,hogy kényelmesebb legyen-SCART adapter RCA S-VIDEO csatlakozóval
3. kell egy pc hangkimenetre egy ilyen-3.5 JACK RCA kábel-igaz analóg formában menne ki a hang-de legalább müködik-akár a TV-re is kötheted. amúgy ilyen kábelt találtam itthon.csak az első kettőt vettem meg és postával együtt 9000 Ft-ba került.
én is így oldottam meg ,hogy a Sony TV-n tudjam használni. és müködi elég szépen,bár a 4:3 rendszerben vannak korlátok a felbontás terén.
mivel két hete elromlott a Philips 16:9 TV-m csak így tudtam megoldani,s marad így míg nem veszek LED LCD TV
-
Pista0001
addikt
válasz
Balázzs
üzenetére
S-video kimenetet eddig egy alaplapon láttam (VIA procis csodákat leszámítva), S939 foglalatos DFI mATX alaplap volt (volt is ilyenem, nagyon jó cucc volt a maga idejében). Mai lapokon biztos nem fogsz találni, tehát a megoldás egy belépő szintű és megfelelő korú passzív VGA vásárlása (HD2xxx vagy HD3xxx széria ATi-ból, nVidiákat nem ismerem ilyen téren), vagy - ha létezik ilyen - akkor valami D-sub vagy HDMI átalakító beszerzése (D-sub-ról szerintem esélyes). A belépő szintű alaplapokon jellemzően van D-sub (sima VGA) csati, így ez utóbbi szerintem a célnak megfelel.
Az optikai kimenet relatív elterjedt, szerintem fogsz olyan alaplapot találni amin van, és olcsó is. Ha ilyet mégsem találsz, ha van alaplapi tűsor formájában S/PDIF aljzat, akkor csak egy optikai kivezetést kell hozzá venned. Aprón lehet találni, vagy rendelésre összerakott gépekkel foglalkozó kisebb számtechüzletekben is lehet szerezni, mert korábban több alaplaphoz tartozék volt.
Azokat a ventiket célszerű Arctic F8 PWM-ekre (vagy ha elférnek akkor F8 Pro PWM-ekre) cserélni. Olcsók, közösíthetőek, így egy PWM-es csatira kötve az alaplap együtt tudja őket szabályozni. Ha tudsz szerezni Ninja Minit, akkor ez a két venti elég lehet az egész rendszer hűtésére (meg ugye a tápé), a Ninja Minire nem is kell a saját ventije (ami jó, mert k***a hangos). Ha más procihűtő lesz végül, akkor is jobbak lehetnek mint az eredetiek, főleg ha az alaplap másodlagos ventialjzata is PWM-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi