- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
A kérdés az lett volna hogy van é valami extra szolgáltatás az AMD APU-n, Intel+dedikált vga-val szemben, ami csak az apu-n megy és szerepet játszik a lejátszás minőségében vagy akármi.
Én nem építettem htpc-t, csak próbálgatom a pc-s lejátszást. (minőség, kényelem, stb.)
Lehet csendes gépet építeni eatx házban is, persze nem tenném a TV alá. Eddig nekem a legnagyobb előnyt a hálózati lejátszás kényelmetlenségeinek megszűnése jelenti. Az általában ajánlott megoldás egy AMD APU+NAS+jóféle router. Erre nekem így nincs szükségem és nem hiszem hogy az előbb felsorolt kombináció jobban teljesítene. Nálunk nagyon megy a kölcsönzés, másképpen nem is jutok magyar nyelvű anyaghoz, és ha jól tudom a kölcsönzés meglehetősen korlátozott lehetőségekkel bír egy NAS-n. Azt nem tartom jó megoldásnak hogy pc-n letöltök aztán hurcolom a merevlemezt ide-oda.Köszönöm a lehetőséget de nagyon messze vagyunk egymástól.
"Nvidia mintha nem tudna 24p"
23,973-t írnak a különböző progik. [link]
Melyik vga tud 23,976-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest