Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
korcsi
üzenetére
ha bármilyen kompromisszumot hajlandó lennék kötni többszáz ház közül választhatnék

pl akkor mindjárt egy olyan mellett döntenék, aminek most a pontos tipusát nem tudom, de a dvd-sloton kívül minden klappol.
dvd-t meg tudok írni a htpc-vel is. így jelen pillanatban ez a legvalószínűbb választás. ha újra megtalálom postolom a tipust.tehát sajnos a lcpowa termékei közt sem találtam megfelelőt.
egy passzív vga-ról lenne szó amit a későbbiekben, ha játszani támad kedvem/időm amit bepattintok az e45m1-i deluxe lapba.
lehet hogy azt kéne, hogy a riser carddal kivezetem a házon kívülre a karit

a barkácsolás nem az én műfajom, úgy vagyok vele mint pistabá a fasizmussal: "nincs, nincs de igény vóna rá". tehát szeretném csinálni de egy egyenes vonalat sem tudok húzni. még vonalzóval sem. nincs kézügyességem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest