- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Celtis #19125 üzenetére
Töltsd le a kinézett alaplap manualját, és nézd meg hogy milyen van rajta. Nekem is Giga lapom van (Inteles), de csak 2 tűs az aljzat, olyan VGA-khoz amiken már volt HDMI de "hangkártya" még nem. Nem tudom hogy ez SPDIF-ként tud-e működni, azok a headerek úgy tudom 3,4 meg 5 tűsek. Van koax kivezetésem (pont Gigabyte az is
)
a csati 4-es, de csak 3 vezetékkel,elbizonytalanodtam, mert a másik alaplapom manualjában az SPDIF header 5 tüskehelyes, ebből 4-ben van tüske is, szóval megkeresem a Giga kivezetést, de úgy rémlik hogy az 4-es, 3 vezetékkel.Szerk.: a másik alaplap aljzatán azért van egy tüskével több mert tud ki- és bemenet is lenni.
Szerk. 2: a +5 volt minek kell? Mert igazából van egy föld, 1 vagy két jel attól függően hogy egy vagy két irányú, ezen kívül egy +5 V van. Ha pl koaxhoz nem kell csak optikaihoz (ez a gyanúm) akkor koax kimenetként akár működhet is a 2 tűs.
Remélem mond valaki valami okosat mert egyedül találgatni nem túl célravezető
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest