- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyebkent konkretan milyen kulonbsegeket latsz?
Vakteszten vagy ugy, hogy tudtad, hogy melyik kabel van bedugva?
Es csak HDMI kabelnel, vagy mondjuk megprobaltad osszehasonlitani azt is, hogy milyen hatasa van a kulonbozo ethernet vagy SATA kabeleknek a kepminosegre, vagy a HDD tipusanak?
-
sb
veterán
Azt nem értem, hogy a látom és hallom miért erősebb a "gondolomnál".
Az utóbbiak tényeken, rendszerismereten alapulnak, aki tanult digitális technikát vagy hasonlót annak van némi elképzelése arról, hogy miről is szól a digit átvitel úgy ELVBEN. Mert itt a logikai elvekről van szó, épp olyan elvek ellen szól a különböző képminőség ami a digitális átvitel alapja. Ezekről írt dabadab, nem hülyeségeket talált ki.Ezzel szemben amit látsz-hallasz-érzel az kevéssé lehet objektívnak nevezni. Vagy látás alapján pontos méréseket végeztél? Én pl. egy jetit láttam tegnap. Azt is láttam, hogy 237.6894589cm magas volt pontosan.
Én is sokszor felvetettem már a témát, hogy vmi fizikai/elvi magyarázatot dobjon be valaki, de én sem látok itt ilyet a linkekben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest