- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AVX-es forumban nem talaltam semmit, a zajszures, arnyekolas, crc* meg nem erinti a minoseg kerdeset, az csak az altalam fent is emlegetett eredmenyt dobja ki, miszerint egy kabel vagy jo, vagy nem jo, szoval meglehetosen baromi nagy elkenesnek tunik az, amikor azt allitod, hogy a minosegromlas fizikai hattererol barmi szo lenne valami komoly helyen.
Olyat mar lattam, hogy egy kabel hibas volt, vagy hogy voltak olyan bitrate-ek, amiket mar nem birt, magyarul rosszul mukodott (es akkor a kep feltunoen rossz, hibas volt, nem pedig gyengebb minosegu), de olyant meg nem, hogy ket megfeleloen mukodo HDMI kabel kozott lett volna hiba. Sot, olyat se lattam, hogy barki erdemben dokumentalt volna ilyet, olyat se, hogy barki epkezlab magyarazattal elo tudott volna allni, hogy ez hogy lehetseges, sot, olyat se, hogy barki komoly teszteles utan barmi kulonbseget talalt volna.
*: a HDMI-ben nem is hasznalnak CRC-t (par helyen checksumot igen, de azt mashogy szamoljak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő