Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cekkk

veterán

válasz NTX #15351 üzenetére

Akkor most te tényleg nem vagy járatos a hifiben :D Ez az egész kb a lehúzásról szól ami jól szól azért annyit kérnek amennyit nem szégyellnek, ez egy ilyen hobbi :D http://www.foq.hu/, itt van ez, én egy 600 ezer forintos hangfalon nem hallottam semmit , hogy változott volna a hang, de amikor az eladó már 20 perce győzködött akkor kezdtem el érezni valami, aki mellettem ült ő még akkor sem. Amikor hifis fórumba ezt meg mertem említeni akkor le lettem hurrogva, hogy már pedig ez igen is működik :D
    A CV használja a Win media centert abba a beépülő my movie katalizáló programot és a TMT5 lejátszót, elhiszem, hogy össze optimalizálták öket, hogy szépen menjenek egy felületen, ne gabalyodjanak stb, de azt akkor sem hiszem el, hogy a TMT5 sokkal jobb képet hoztak ki mint a saját fejlesztője, mert nekik is az az érdekük mivel fizetős a program. :K
    De tudnám még sorolni a hifiben az olyan dolgokat amiknek az ára köszönő viszonyba nincs az valós értékkel :DDD

Jah és a Cinemaster is ezt a 3 szoftvert használja, és ezek szerint még foobart a CV ;]

Új hozzászólás Aktív témák