Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"...a 600-asnál másnál is hiányoznak-e ezek a beállítások."
Nálam biztosan."Az inter device azt tudja..."
Gondolom (jobb híján) ez is beállítható manuálisan.tendetiti!
"Lc03 ezüst"
Azzal nagy mákod volt.
"Ha nem a csúszkával hangosítom hanem F10-zel megjegyzi."
No ilyenről sem hallottam még!
(#14158) Totheground!
"Az sem ártana, ha belemenne 3,5ös hdd legalább egy, de inkább 2."
Ha két 3,5" HDD-t szeretnél akkor felejtsd el ezeket a kis méretű házakat. Erősítő méretű nem jó? Nagyobb hely kell neki de azokban bőven van hely akár egy későbbi erősebb "belsőnek" vagy egy nagyobb (akár passzív) hűtőnek is és szerintem jobban is mutatnak egy erősítő mellett. Ha gondolod nézd meg a már említett SilverStone házakat, vagy az Antec NSK 2480-at. (Ha utóbbi esetleg megtetszik vess egy pillantást az aláírásomra.
) Illetve volt az Antec-nek a Fusion szériája (lap alja), de úgy látom az már kifutott így valószínűleg már csak használtan tudnál venni."Van olyan távirányító, ami wifin keresztül működik?"
Gondolom ha van is akkor nem magyar pénztárcának való... Ha mindenképp külön wifis eszköz kell akkor szvsz úgy jársz legjobban ha veszel egy olcsó androidos tabletet/telefont.tomi319!
Nem innen vettem de nekem egy ilyen távirányítóm van, ez működött amikor kipróbáltam az openelec-et, illetve azóta működik egy Harmonyval (igaz Win alatt, de ez asszem mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Illetve volt az Antec-nek a