- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
madgie #13511 üzenetére
Lehet rajta segíteni, persze, hisz pont ilyesmik vannak bekapcsolva alapból, élesítés, színkorrekciók. Csak végig kell próbálni és ami megfelelő az egyéni ízlésnek azt bekapcsolni.
Mondjuk amennyi alapból rá van kapcsolva (szinte minden) az szerintem is többet ront, mint használ. Ezért írtam, hogy én is a kikapcsolással kezdtem, ill. hogy ránézésre feltűnt, szóval ilyenek miatt nagy különbségek lehetnek két eszköz képe között. Akár azért, mert nincs használva vmi ami tényleg jó lenne, akár azért, mert alapból bekapcsolnak minden sz*rt.
Szóval emiatt nem érdemes a boltba rohanni másik lejátszóért. Már ha HTPC-ről van szó és állítgatható a kimenet ilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest