- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
rigo88 #12785 üzenetére
Ezt nem tudom, de a hivatalos támogatási listán szereplő tunnerek közül egyik sem igazán kapható itthon, amennyire láttam.
Az én gondjaimat is megoldaná egy tunner (műsorok rögzítése, távirányító), de majd esetleg akkor várható több tunner támogatása (valószínűleg) ha az XBMC is megkapja a hivatalosan a PVR/DVR funkciót. Ez a roadmap szerint még 2 év.
Szerk.: Sikerült egyébként már valakinek beüzemelnie a torrent klienst (transmission) OpenELEC-en? Ezt a leírást követtem, de nem találom az autostart bekapcsolását sehol, pedig ezt írja:
To enable Transmission, select "Start Transmission at boot" and make sure "Allowed IP Addresses" has a * character in it. Click OK and reboot your OpenELEC machine.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest