- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
user137 #11180 üzenetére
Ugye magyar nyelvre állítottad? Tölts le másik időjárás plugint. Tölst le a Port.hu plugint és akkor magyar film információid lesznek. Lehet tekerni a filmen 4 sebességgel előre hátra és van 10 perces ugrabugra is. Sőt beállított időre is ugrik (GOTO) A fagyással nem tudok mit kezdeni..Nekem még egyszersem volt ilyen. Megakadni néha szokott, ha a neten keresgél de az max 5 sec.
Milyen távkapcsod van? az XBMC/system/keymaps mappában lehet konfigurálni a távirányítót is. Persze ehhez kérj helpet. Jómagam mini wifis klaviaturát használok.
Kell pár nap míg rájössz minden funkcióra de megéri vesződni hidd el. Egyszer beállítod és jó lesz! Mégvalami. Szerintem tedd fel az új verziót. link Még nem stabil kiadás..év végén fog kijönni. Én ezt használom. Szerintem jobb mint a dharma. Gyorsabb és jobb a felülete is.. Én ezt javallom. -
canniball
nagyúr
válasz
user137 #11180 üzenetére
"véletlen jövök rá, h mire jó a jobbkatt, a nyilak, stb"
Ha belőtted már úgysem lesz (szinte) semmi másra szükséged mint a fel-le-jobbra-balra-enter-vissza gombokra és a vezérlőkre (play, stop etc.)."nincs hangerővisszajelzés a UI-n"
Minek az? Optimális esetben úgyis erősítőre van kötve az majd visszajelez."nem megy a Zidőjárás se Weather+-al se a simával"
Valami gubanc van, mert nálam korábban ment de legutóbb amikor néztem itt sem működött. Bár nem gyakran figyelgetem de bízzunk benne hogy majd javítják."...így aztán nem lehet elindítani."
Ha máshogy nem fájl módban menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest