Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
user137
üzenetére
Ugye magyar nyelvre állítottad? Tölts le másik időjárás plugint. Tölst le a Port.hu plugint és akkor magyar film információid lesznek. Lehet tekerni a filmen 4 sebességgel előre hátra és van 10 perces ugrabugra is. Sőt beállított időre is ugrik (GOTO) A fagyással nem tudok mit kezdeni..Nekem még egyszersem volt ilyen. Megakadni néha szokott, ha a neten keresgél de az max 5 sec.
Milyen távkapcsod van? az XBMC/system/keymaps mappában lehet konfigurálni a távirányítót is. Persze ehhez kérj helpet. Jómagam mini wifis klaviaturát használok.
Kell pár nap míg rájössz minden funkcióra de megéri vesződni hidd el. Egyszer beállítod és jó lesz! Mégvalami. Szerintem tedd fel az új verziót. link Még nem stabil kiadás..év végén fog kijönni. Én ezt használom. Szerintem jobb mint a dharma. Gyorsabb és jobb a felülete is.. Én ezt javallom. -
canniball
nagyúr
válasz
user137
üzenetére
"véletlen jövök rá, h mire jó a jobbkatt, a nyilak, stb"
Ha belőtted már úgysem lesz (szinte) semmi másra szükséged mint a fel-le-jobbra-balra-enter-vissza gombokra és a vezérlőkre (play, stop etc.)."nincs hangerővisszajelzés a UI-n"
Minek az? Optimális esetben úgyis erősítőre van kötve az majd visszajelez.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"nem megy a Zidőjárás se Weather+-al se a simával"
Valami gubanc van, mert nálam korábban ment de legutóbb amikor néztem itt sem működött. Bár nem gyakran figyelgetem de bízzunk benne hogy majd javítják."...így aztán nem lehet elindítani."
Ha máshogy nem fájl módban menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hardcore café
- Lexus, Toyota topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)