- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
nem fog elférni a venti. sztem asus, mert kínál annyival többet, hogy megérje. ezzel szembe fog mindenki szálni, de nekem jobban tetszik, hogy pl van benne bluetooth, wifi, passzív, jó bios, tuning lehetőségek, usb3 stb.....számomra megért 15K-val többet a csönd. a thermaltakenek hangos volt a tápja, ezt lecseréltem be quietre,ami nagy terhelésnél hangos, de az a max terhelés sztem soha nem fog eljönni
sb: igen, így más és azt hittem, hogy rá akarja csavarozni a gyári helyére
dadabab: majd ha otthon leszek, akkor megmutatom fényképen, hogy ki van hogy fizikai memória 8192mb, ebből használható 6144mb. akkor mi foglalja le a maradék 1,5 gigát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest