- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
kodibuntura hogyan tudom felheggeszteni a cir driverét???
-
Oszilaci
senior tag
csöndesebb mint a gyári intel hűtő ,nekem egy LC-1320mi
van és G2030-at hűt ami 40c körül van ,reggel óta nézem rajta a terra nova 1 évadjának részeit.
igaz,hogy a ház fedelére van még rakva egy 60x60x20 Revoltec venti ami kifelé viszi a levegőt
és egy 10cm polcban van az egész. -
Oszilaci
senior tag
válasz
#75912448 #35353 üzenetére
tegnap este megnéztem egy filmet ami 23.976 kodi-ban és a "O" néztem időnként az FPS-t és a drop-ok számát FPS 23.976 és drop : 0 az egész film alatt vagy nézzem meg MadVR-el is?
illetve megnéztem egy 4K demót az szépen ment de a 4K H.265 kifogott rajtaamíg a HD6450 volt a 4K demó igen csak szaggatott
-
Oszilaci
senior tag
válasz
#75912448 #35353 üzenetére
nagyon szépen köszönöm,hogy válaszolsz a kérdéseimre
bevalom eddig HD6450 volt a gépben és most váltottam HDMI-s alaplapra és hirtelen erre még valószinuleg nem figyeltem ,de hétvégén lesz időm filmet nézni és remélem,hogy nem veszem észre a drop-okat
nagyon tud bosszantani ,ezért nem használom a tv saját lejátszóját és kezdtem bele elöször a Popcorn hour-ba majd HTPC-be -
Oszilaci
senior tag
válasz
bajnokpityu #35344 üzenetére
nekem egy egyszerü driver telepítés is gondot okoz linux alatt ,elenben win-el "határ a csillagos ég"
de még az OSX is közelebb áll hozám mint a linux
-
Oszilaci
senior tag
hetekig megy a gépem leállítás és újraindítás nélkűl,de párom első gen. i5 notebooka is 19 napja és lassan 9 órája megy egyhuzamba gond nélkül és szerintem csak frissités miatt indult újra mert valamiért lusta kikapcsolni.
Azók akik sírnak,hogy lefagy vagy újra indul stb. valószinűleg vagy szeretik hallatni a hangjukat vagy csak televágják minden féle ellenörizetlen driverral,prógrammal vagy éppen táp,ram,proci hibás a gépük csak egyszerübb a windows-ra kenni mert nem értenek hozzá.biztos jó dolog a linux is ,de vanak akiknek az kezelhetettlen.
ha adnál egy esélyt a win 8.1-nek vagy win 10 TP-nek szerintem nem bánnád meg ,de szó se róla nem akarlak rábeszélni semmire és senkit sem ,mindenki azt használ amit akar
-
Oszilaci
senior tag
válasz
sugarforce #35336 üzenetére
csak sokkal egyszerűbb mindent a windows-ra fogni
-
Oszilaci
senior tag
ez megvolt 250ft-ból
van nekem is USB-s vevőm ,de nagyon el kellet dugnom a polcba mert a plazma tv zavarta,folyamatosan villogot vagy világított a vissza jelző led és nem volt hajlandó reagálni a távra.
ha viszont nem érte a tv-ből érkező fény akkor jól müködött csak a polc mélyén macera volt írányítanicsudi dolgok derülnek ki néha a "user manual"-ból
néha érdemes áttekinteni
-
-
Oszilaci
senior tag
Asrock H61MV-ITX erről mi a vélemyényetek G2030-as procival meg 4GB rammal?
ki tudom vele váltani a mostani gigabyte H61M-S2PV + HD6450-es konfigomat?
nem fog kifogni az Intel HD-n a 1080p -
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
bajnokpityu #35236 üzenetére
Kiadás elötti verzió, a bétán már rég túl van a dolog
és már most stabilabb,gyorsabb mint az eddigi végleges verziók ,érdemes frissiteni sztem és közel 10m ember szerint
-
Oszilaci
senior tag
válasz
bajnokpityu #35231 üzenetére
nem vagy otthon a témában
nyilvános a kiadás előtti verzió és ha regizel akkor a kulcs is nyilvános
nyugodtan befoghatod ,lényegesebb memóriával beéri és még 1x sem volt hiba üzi,lassulás stb.
mellesleg mivel van win7,win8.1 hivatlos verzió a frissités is ingyenes lesz a win10*-re -
Oszilaci
senior tag
amíg a tv beépitett lejátszójával szenvedtem a Mezzmo-t használtan én is és nekem is ez jvált be a legjobban és mivel a tv lejátszója kicsit beteges volt és idonként pattogot a hang meg mintha kimaradtak volna képek kénytelen voltam a supportjukhoz fordulni és nagyon segítőkészek voltak és többször próbáltak segíteni majd kiderül,hogy tv lejátszójával valami gebasz.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
stickermajom #34913 üzenetére
talán ha zárlat van ?
-
Oszilaci
senior tag
válasz
windlord #34905 üzenetére
miért van szükség 120W-ra egy QC5000 esetén?
nekem ugyan E350 van de 60w is bövene sok nekiI7-es notebookokhoz adnak 120W tápot ha jól tévedek és ott a kijelző is arról megy és kicsit erősebb VGA-k szoktak benne lenni ,de igazából lehet lőni agyúval verébre csak nem sok értelme van vagy tévedek?
-
Oszilaci
senior tag
valakinek esetleg van ötlete,hogy ha a gyerekszobába bekapcsolják a gépet akkor kb 5percig semmit sem tudnak elindítani hálozaton keresztűl (wifi 5Ghz) pedig internet van rajta.
Kodibuntu van rajta. -
Oszilaci
senior tag
erről mi a véleményetek?
van benne egy paneltáp és jár hozzá egy Seasonic kockatáp és gyakorlatilag már nevetséges áron árulják,igaz a HDD rögzítők nincsenek meg ,de szerintem csak a táp többet ér benne ha valakinek nincs igénye 4HDD-re vagy rosszul gondolom?
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Oszilaci #34840 üzenetére
Modul neve Kingston 9905403-442.A00LF
Sorozatszám B523E240h (1088562101)
Gyártás ideje 38. hét / 2012
Modul mérete 4 GB (2 ranks, 8 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR3 SDRAM
Memória sebessége DDR3-1333 (667 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.5 V
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Normál (7.8 us)Modul neve Nanya NT4GC64B8HG0NF-DI
Sorozatszám 35476C18h (409749301)
Gyártás ideje 43. hét / 2012
Modul mérete 4 GB (2 ranks, 8 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR3 SDRAM
Memória sebessége DDR3-1600 (800 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.5 VTípus Dual Channel (128 bit)
Aktív üzemmód Dual Channel (128 bit)Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa Dual DDR3 SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAMSB arány 24:3
Valódi órajel 800 MHz (DDR)
Effektív órajel 1600 MHz
Sávszélesség 25600 MB/mp -
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #34839 üzenetére
i7-3770 alaplap Gigabyte Z77X-D3H
-
Oszilaci
senior tag
Itt is 1600-asnak írják
-
Oszilaci
senior tag
vettem ma egy ilyen ram-ot és valamiért csak 1333-on műlődik valakinek ötlete? a lap tudja az 1600-at Z77X alaplap valkinek ötlet?
van mellete 2x 4GB nanya amit 1600-nak ír,most manuálisan beállítottam bios-ban az 1600-at meg a 11 11 11 28 időzitést,most dual ddr-1600-at ír a tesztekben ,de a kingstone-ra most is 1333at ír
-
Oszilaci
senior tag
válasz
gery2123 #34714 üzenetére
"KodiBuntu - OpenELEC"
most Kodibuntu vagy OpenELEC van fent??? két külön rendszer
Ha KodiBuntu van akkor simán tudsz ahogy írják a fórumtársak ,de attól tartok neked sima OpenELEC van feltéve ami alapból csak a Kodi futtatásához szükséges alapdolgokat tartalmazza így azon a Kodi futtatásán kívül semmit sem fogsz tudni csinálni. -
Oszilaci
senior tag
küzdöttem az E350m1 alaplappal,hogy néha csak a venti porg fel bekapcsnal,de miota kikapcsoltam a FAST BOOT opciot a biosban csinalja.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
tupacamaru #34428 üzenetére
nekem 2gb volt a win 10 alatt és nem éreztem rajta,hogy igenyelne a +2gb-ot
-
Oszilaci
senior tag
válasz
fausto #34332 üzenetére
mind 2lapnak vannak előnyei
gigabyte miniPCIe slot-ja jó ha szeretnél WIFI-t
Asrock marha jó dolog,hogy tudja az USB-ről ébresztést ,hogy a távval bekacsolható legyenviszont ában is van különbség a 2lap között és én az Asrock-ra szavnék ,mert a wifi filnézésre nem az igazi ha nem közvetlenül abban a helységben van mint a router.
-
Oszilaci
senior tag
ti melyik lapot választanátok :
1.GA-J1800N-D2H 19k
2.ASUS J1800I-C 19k
asrock-tól picit félek ,hogy az is olyan lesz mint az e350m,hogy hol elindul ,hol nem
-
Oszilaci
senior tag
Erről már kérdeztem a véleményeteket ???
ez is gyengébb mint a QC5000/J1900
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest