- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz Declare #2953 üzenetére
Valakinek fentebb már írtam, hogy 100Watt alatt már jó.
A minimális gépigényt már kérdeztem én is, nincs kielégítő válasz. Bár én kb 1,5 gigára tenném, persze megfelelő szoftverrel. Tehát vista kihúzva.
Amúgy nem igazán értem min kaptad fel a vizet. Persze jogodban áll bárkire haragudni.
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
válasz Declare #2934 üzenetére
Te pénzed, te dolgod.
A notebook az jó ötlet.
Én meg egy ilyen csóringer vagyok, akinek az a lényeg, hogy minél ocsóbban kihozzam azt a gépet, ami megfelel az elvárásaimnak.
Jahj, hétvégén neki is kéne állni a távirányításnak, de nincs sok hangulatom most a pingvinnel küzdeni.
-
Vladi
nagyúr
válasz Declare #2926 üzenetére
"ha veszek ~ugyan ennyiért egy hdds bluray lejátszót amivel ugyen azt meg tudom csinálni mint htpc vel"
Na! Tényleg? Hol? Nekem is kell!
Nem tudom, hogy mennyit költöttél a gépre, de szerintem olcsóbban is ki lehetett volna hozni. ~ 100K-ból már pompás htpc-t lehet építeni. De ha vársz fél-egy évet már kéksugár is belefér.Amúgy meg van akinek jólesik foglalkozni ezzel a sok kérdéssel, építgetéssel stb. Nem mellesleg ha valami elromlik, na bumm veszel bele másik procit, memóriát stb. pár ezerért. Gyorsabb kell szintén. Ha meg valami pc-s dolgod akad akkor is kéznél a gép.
Na ezért építenek sokan htpct.
ui: Tanulmányozd beencee és róland írásait a témában. Ők már sokszor nálam részletesebben leírták, hogy miért érdemes belevágni.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
7050-es nvidia videó, hdmi, optikai audio kimenet... szerinted?
Príma. A kérdés csak az, hogy mennyit fogyasztanak az am2-esek és hogyan tudod halkan/hatékonyan hűteni. Ezen felül már csak ram kell bele.Szerintem a full hd sem probléma neki. Mennyiért tudnál venni egy ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz DonDragonka #2822 üzenetére
Jól hangzik! Mennyit fog fogyasztani? Mennyibe került és milyen softvert fogsz használni?
-
Vladi
nagyúr
Mi a véleményetek erről a házikóról?
-
Vladi
nagyúr
Micsoda elvi vita van itt kibontakozóban!
Én azok pártjára állnék, akik szerint a htpc legyen: kicsi,csendes,takarékos. Nem kell bele izombrutál semmiből.
Nede legyünk kicsit toleránsabbak egymással. A pc (a htpc is az) legnagyobb erénye, hogy igény szerint faragható. Akinek kell játék, meg egyéb is, az annak jegyében fejleszt.
Ha már itt vagyunk! Egy full hd (1080p) lejátszásának mi az abszolút minimuma? (hardverben)
Mert megfelelő szoftverrel dvd-t már le tudtam játszani p3-450mhz és 128mb gépen is![ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Te a zagyamból vetted ki az ötleteket. Egy ehhez kísértetiesen hasonló gépesen dolgozom mostanában. Bár az enyém még ennél is kisebb.
Kérdés: a low profilos vga hátlapi paneljét hogy oldod meg? Mert én a géphez adottat fúrom, faragom, de nem az igazi.
Jah szoftvernek én ezt használom. Te is vethetsz rá egy pillantást.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Megint lenne egy furcsa kérdésem. Részben a htpc-hez tartozó, így itt.
Ilyet hol lehet kapni? Sajna azt sem tudom, hogy hívják magyarul, így keresni se nagyon tudok.
Egy low profile vga kártya átszereléséhez kell.Hálás lennék néhány ötletért.
-
Vladi
nagyúr
Na leletem olvasni valót. 1 2 Elmélyülök a témában. Talán jobb minőséget ad - ha rendesen be lehet állítani - mint a tv-out. De majd kierül.
Egyenlőre rendes célszoftverem sincs a dologhoz.Csigalassan készül az én kis gépecském.
Szerk:
Köszi az észrevételeket. Majd még tesztelem a dolgot.Házra amit belinkeltem vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz #96302336 #2298 üzenetére
Jah, akkor felejtős. Különben is búvárkodtam egy kicsit a témában.
tv-outhoz viszonyítva milyen a minősége?Ati kártyákhoz ajánlott, nameg kell hozzá egy beállító program winen, linuxon pedig X megléte a feltétele a működésének.
meg okozhat gubancot is a tv környékén.il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
Emberek!
Codegen 3d sorozatról vélemény? Nekem tetszik. Lehet beruházok rá. (8k )
Elvileg bele lehet csusszantani egy 32 cm-es atx lapot is.Más: # 2267-képére a válasz engem is roppant mód foglalkoztat! Valaki használt ilyen eszközt? Nem sok jót olvastam róla, igaz régi fórumokban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Politika
- Windows 10
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest