- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oszilaci
senior tag
Jól látom, hogy lehagyták a CIR portot az N3150-ITX -ről?
-
Oszilaci
senior tag
válasz
kaszaf #36755 üzenetére
nem a 23.976-al szokott gond lenni ?
pont az a gond ha 23.976 helyett 24-el játszod le, mert ott van képhiány 40s ként, sigma design vs realtek chipszetteknél pont ez volt főként a különbség és ha jól tévedek akkor amd-vel szemben ez volt a gyengesége az intelnek egy ideig
-
Oszilaci
senior tag
a TVGO-t lenne jó valahogy megoldani,hogy működjön KODI-ban
-
Oszilaci
senior tag
-
-
Oszilaci
senior tag
válasz
devil-k #36645 üzenetére
Launcher4kodi hibátlanul teszi a dolgát win10 alatt
-
Oszilaci
senior tag
válasz
Patice #36577 üzenetére
korábban beszéltünk róla ,hogy a szoftver rengeteget számít és a WIN10 TP-ben valami benne volt ami sajnos a "véglegesből" kimaradt
-
Oszilaci
senior tag
Erről esetleg vélemény valakinek???
-
Oszilaci
senior tag
válasz
bajnokpityu #36469 üzenetére
Nos a NAS-ban nem folyamatosan pörög a lemez mégha nincs is adat írás olvasás vagy rosszul tudom?Vagy csak folyamatos készenlétben van és ettől 7/24.
l
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #36428 üzenetére
2015 van ,nem is olyan fiatal . Te használnád otthon házi mozinak ??? sokat is fogyaszt , zajos is és mindamellet nem is adják túl olcsón az AGP*s kártyákat
-
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #36426 üzenetére
én inkább a korától félnék egy AGP -s VGA-nál,gyakorlatilag bármikor beadhatja a kulcsot.
Inkább keresnék a helyében egy E350M1*es lapot ,2GB rammal 10k-ból ki lehet hozni és az OpenElec ,kodibuntu-val szuper és lényegesen kevesebbet fogyaszt mit az a régi konfig. -
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
válasz
MasterMark #36367 üzenetére
szerintem nézz utána egy kicsit jobban
PS/2-ről maximum
felébreszteni fel fogja ,de bekapcsolni csak az Asrock tudja USB-ről ,pedig tényleg alap dolog lenne egy HTPC felhasználásra is ajánlott itx lapnál. -
Oszilaci
senior tag
válasz
aquariusaqua #36322 üzenetére
valamit nagyon elbaltázhatsz
simán átszoktam nevezni Total commanderben a film címével megyegyező .srt -re és minden gond nélkül működik .
és nem kell sub mappa sem -
Oszilaci
senior tag
válasz
aquariusaqua #36317 üzenetére
a .hu-t vedd ki a fájl nevéből és jó lesz
az angol feliratból sem azt használja ami mellete van hanem a mi benne van az mkv konténerbe
-
Oszilaci
senior tag
válasz
schferenc77 #36186 üzenetére
openelec csak azon az eszkozon jatsza le amire telepitve van.
-
Oszilaci
senior tag
bajban vagyok én is
Win10 helyett most win 8.1-et tettem fel és a táv idönként eltünik ,persze filmnézés közben és utána csak akkor lesz újra használható ha újraindítom a gépet. (CIR)
win 10-el ez nem így müködött ,soha nem volt ilyen gondom vele -
Oszilaci
senior tag
-
Oszilaci
senior tag
Erről az Asrock lapról mi a véleményetek? N3050B-ITX
"Supports HEVC (H.265) decoding"
-
Oszilaci
senior tag
neki estem közbe a media lejatszonak win 10 TP és ha MPC-HC x64-el próbálom a g2030-as intel procival akkor még a H.264 4K is akad ,de ha a win 10 saját media player-ével nézem akkor hibátlanul megy ,és még kodival is.
Ha H.265 próbálom akkor MPC-HC-vel borzalasan akad még a hang is ,de a win 10 media playerrel olyan mintha csak egy pár fps hiányozna ,de folyamatos és a hanggal sincs gond.
win 10-re nem jó a MPC-HC? -
Oszilaci
senior tag
szerintem benne volt a válasz abba amit írtam csak olvasd el figylemesen.
nem mellesleg meg ha megvan a hardver akkor miből tart telepíteni a KODI-t és megnézni a saját szemeddel?mindenki el van szálva a popcorn,dune eszközöktől de ha kicsit beleásod magad az is egy számítógép csak a szoftver arra van megírva és optimalizáva sallang mentesen.
mivel tud többet egy túlárazott média lejátszó mint egy komoly számítógép + vga ???
ha komoly dolgokhoz kellet a vas a te állításod szerint akkor egy média lejátszás komolyabb mint amire használod?
szerintem elég sokan itt popcorn vagy egyébb média lejátszót váltottunk le.
-
Oszilaci
senior tag
ááá,szerintem kell hozá egy i7-es konfig
mit szeretnél nézni rajta,hogy kell neked az i5 ? ebben a topikban rendszeresen elhangzik a QC5000 és a Q1900 ami böven elegendő 1080p,3D és 4K tartalmakhoz.Ha egy atom hardver teszel alá azzal szerintem nem lesz jobb sem a kép ,sem a hang csak többet kölétöttél.
ha asztali gépnek rakod össze akkor egy ideig nem lesz gondod a játékok futatásával,de HTPC-nek csak média lejátszásra erős túlzás,szerintem.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
frankdelgado #35637 üzenetére
én inkább a J1900-ra szavaznék a passzív hűtés miatt és filmnézésre is jobban ajánlott.
-
Oszilaci
senior tag
válasz
lazydog #35584 üzenetére
ami a polcon ahhoz hozzányúlnak,leesik, leverik útban van stb.
és ha a polcon van akkor meg minek???csak a port fogja.
inkább eladtam őket és vettem egy 4TB és 2TB majd a 2TB is eladós lesz és jön helyette egy 4TBvagy megunom,hogy a i7-es gép megy non-stop és rászánom magam egy kis letöltő gépre is amibe elég a 2TB vagy a 4TB
-
Oszilaci
senior tag
válasz
lazydog #35580 üzenetére
én is sokat gondolkodtam,hogy megtartsam-e a kisebb hdd-ket ,de arra jutottam,hogy csak a helyet foglalják a gépben,össze vissza mentegettem mindent volt,hogy nem találtam dolgokat amig 3-4 hdd volt a gépben.
most van egy 4TB + 2TB az egyiken tárolok a másikra meg letöltök -
Oszilaci
senior tag
válasz
lazydog #35574 üzenetére
most már van külön kis gép filmnézésre ,de még mindig a core i7-es a letöltő gép és onnan is van megosztva minden
sajnos a 6TB WD RED nem fért bele a kis gépbe vagy ha nagyobb a ház akkor nem fér oda a TV közelébe ,külön NAS-nak sincs igából helyem meg ha megy a nagy gép így is úgy is akkor minek legyen még 1 gép ami megy folyamatosan?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Medence topik
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest