- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
#03969024 #15340 üzenetére
http://www.hfx.fr/pc-media-center-hfx-classic.html
Erre építik a CV-t -
cekkk
veterán
Nem persze, de nézd meg a számítógépes árréseket iszonyat kicsit nem akkorák mint a Dunenel. Hidd el több és jobb minőségű anyag van a htpc-kben mint egy Duneben vagy popiban.
Én, és itt van a fórumon az egyik fejlesztője vagy tulaja
Ricsiiii
Bár nem tudom, hogy ezt a topicot olvassa-e
-
cekkk
veterán
Enyém is volt 100 ezer, attól a benne lévő alkatrészek nem értek többet, tuddo a gyár haszna szálítási költségek európai forgalmazó, itthoni nagyker, majd a kis kerek akik árulták, amikor a base került 100 fölött valamivel úgy tudom akkor a kiskereknek 10 vagy 15 ezres árréssel árulták... Innen vissza is lehet számolni.
-
cekkk
veterán
Én pont ma írtam, hogy egy Dühe nagyon max 20 ezer forintból jön ki sőt még lehet lehet kevesebb egy htpc ennek többszöröse már eleve.
Én nem azt mondom, hogy nem jobbak, csak azt, hogy amikor egy világ cég dolgát valaki "optimalizálja" vagy javít rajta, akkor mond el nekem, hogy az a cég miért nem teszi meg ezt, hogy még többen vegyék meg tőle a terméket, mert nem hinném, hogy nem lenne rá képes.
-
cekkk
veterán
Nana, tudod én még mindig nehezen hiszem el azt, hogy jönnek a magyarok és olyan világra szólóképet és hangot csinálnak hogy ihaj csuhaj
De legjobban azt szeretem amikor újra feltalálják a spanyol viaszt. Érdekes, hogy a nagy fejlesztő csapatok akkor miért nem így adják ki a saját termékeiket, hiszen akkor még többen megvennék nem?
-
cekkk
veterán
válasz
muzsikpeti #15315 üzenetére
Mert amikor beállítod, akkor ki kell választani, hogy a mappában filmek vannak http://www.youtube.com/watch?v=KbaCdJ3qapE ez hátha segít.
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #15298 üzenetére
Ő tudod mikor derülne ki, hogy tényleg volt-e javulás? Ha oda raknád a te géped. Eddig pl nagy szakik is azt mondták, hogy a HTPC képe meg sem közelítheti pl a popi képét és lást itt van Ed iszonyat jó tv-vel aki szerint sokkal jobb lett a kép mint amilyen popival volt. Szóval erre mondom azt, hogy lehet nem volt ott semmi új, meg ha lehetne fokozni szerinted csak egy kis magyar csapat tudná ezt meg tenni, nem kerülne ki a netre stb? Én ez a spanyol viasz feltalálásának vélem, hogy hintik az embereknek, van aki hisz benne és elhiszi, hogy jobb van aki nem. Tudod a drága nem egyenlő a jobbal, viszont egyenlő a hittel már
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #15295 üzenetére
Hoppá és készen is van a white füle vagy mit a tököm, de hidd el a tied soha nem fog úgy szólni
Irónia off
De mit gondolnak ezek, hogy az ember nem tud rákeresni 2012ben ilyenre?
-
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
slashing #15202 üzenetére
Ha normál ablak, akkor látszik a tálca, ha teljes akkor levágja magát, ha meg utána írnám a -fs akkor nem érvényes
A probléma megoldva
Köszönöm Warternak
Létre kell hozni egy új parancsikon abba bele írni, hogy: "C:\Program Files (x86)\XBMC\XBMC.exe" -d 10 vagy nem kell az (X86), így vár kicsit, és akkor elindul utána rendesen
-
cekkk
veterán
Egy kis segítség kellene nekem.
Milyen módon tudom automatikusan elindítani az xbmc-t a win indulásával együtt?
Ha az indítópultba helyezem, akkor elindul de a tálca alul megjelenik nem lesz teljes képernyőn, ha a regeditbe turkálok megint elindul de levágja magát a tálcára indulás után, amikor el indítok egy videót feljön, de akkor meg az egér van ott a képen.
Valami ötlet? -
cekkk
veterán
válasz
szabieable #15193 üzenetére
Nem értett téged félre, csak kiszámolta neked a teljesítményét annak amit linkeltél. Akkor mind olyan keres ami 12V 5A az tudja a 60Wot. bár látom pont erre jutottál végül
-
cekkk
veterán
Mert mi másért tartanék?
Ez erre van kitalálva és nem filmezésreEgyébként meg ronda is szegény
Igen van a szerver, van a htpc, laptop meg van még egy tablet a lakásban. Mind másért és mind a funkciója miatt van kihasználva.
Ha jó szoftver használsz igen, akkor olyan lesz
-
cekkk
veterán
válasz
Ed Parker #15120 üzenetére
Elmondom mi a gyenge láncszem
Nem jó a winfosos HZ beállításod
Állísd 23Hzra a winen belül, mivel amdnél 23Hz=23.976al, xbmcbe meg automatikusra és így nem lesz semmi gondod. Nálam is így oldódott meg. a dolog, annyi a baj, ha megnéztem a filtem vagy sorozatot az xbmc kisebb méretre vált.
-
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #15074 üzenetére
Hát ezzel most sokat mondtál nekem
A keymapot ismerem. De arra vagyok akkor kíváncsi, hogy ha megnyomom az eggyes gombot akkor a táv milyen jelet küld ki és így mit kellene átírni.Más:
Úgy nézki meglesz a Harman Házam, szóval most öröm és boldogság van, csak azt nem tudom, hogy van-e értelme szívatni magam a kijelzővel, vagy nincs rá szükségem. Mert jól mutat, de most se sokat használom az imonnál, vagy is kb akkor nézek rá, hogy mennyi van a filmből, de ezt távval is megtudom jeleníteni.
canniball
Értem a minden alatt, hogy amit használ az ember
Ezek az usb kis cuccok feltudják éleszteni a gépet? -
cekkk
veterán
Akkor most pedig megint kérek/kérdezek
Ki milyen távot használ és ezeket az olcsóbb pár ezer forintosokat, hogyan lehet módosítani, hogy mondjuk az xbmc minden funkcióját tudjam vezérelni?
-
cekkk
veterán
Köszi nektek .
-
cekkk
veterán
Ez a venti ugye jól gondolom, hogy nem férne be ebbe a gmc házba?
-
cekkk
veterán
válasz
szabi__memo #15001 üzenetére
Akkor tényleg azok
Viszont az AMD is -
cekkk
veterán
válasz
szabi__memo #14999 üzenetére
Látod az nem nyitottam le
Viszont amiket eddig láttam lapok , sehol nem volt írva, hogy 1.4Már mint amibe e-450 volt és mintha a laptopoknál sem láttam volna.
Mondjuk így pont magukkal szúrnak ki, bár nem értem, hogy az amd honlapján sem találok erre információt, vagy rosszul keresem. -
cekkk
veterán
válasz
szabi__memo #14997 üzenetére
Akkor hivatalos oldalról ez miért nincs kommunikálva? Meg itt sincs tesztelve
-
cekkk
veterán
válasz
szabi__memo #14995 üzenetére
Én sehol nem láttam arravaló utalást, hogy az E-450 tudja az 1.4 hdmi-t és ezáltal a 3D BD filmeket.
-
cekkk
veterán
válasz
dabadab #14976 üzenetére
Igen, és amikor dübörögnek a hangfalak te hallod a ventidet?
De egyébként így igazad van.
Mondjuk, ha már össze rakunk egy 70-80-90 ezres gépet szerintem nem tétel egy jó ventilátor, de lehet én gondolom csak rosszulEd Parker
Csak egy picit10 ezerrel
-
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
válasz
canniball #14890 üzenetére
Persze ezt is használtba szereztem be, pár ezerrel olcsóbban, nem biztos, hogy kiadtam volna érte annyit mint az új ára
Köszi!Várjáá máán
Ed megszólta a volt házadat, hogy ronda
Jah igen, mert ő nem tudja, hogy tőled vettem, de a média lejátszós topicban egyből lefikázták
-
cekkk
veterán
Érdekes ez a melegedési gondod, nekem amikor megy a film szinte nem is pörög a ventim amikor meg csak a win vagy xbmc aktív le is áll. Szóvel lehet ez volt 5-10 évvel ezelőtt de most már nem mondanám feltétlenül igaznak. Az előítéleteket le kell küzdeni és ki kell próbálni
Bár mondom én ezt -
cekkk
veterán
válasz
HeavyToys #14855 üzenetére
De minek maradtok Llano vonalon? Persze most olcsóbb stb, de ha véletlen FM2-t akarna venni vagy majd a jövőre érkező új procit akkor alaplapot is kellene cserélni.
Szerintem érdemes már inkább a trinityt venni.Szerk:
Majd nem vesz asus lapot drágán és akkor ki jön az iscanniball
Onnan, hogy akkor nem azt az alaplapot használnád
Kilogikáztam
Én tudom, és azért szóltam közbe -
cekkk
veterán
Hoppá XBMC elkezdte a BD menüt kezelni. igaz isonál nem, és nem is tökéletes de haladás
SEGÍTSÉG! kiáltozok
Ha XBMC-n belül akarok BD filmet lejátszani akkor mért szaggat a film, nagyon lassan játssza le hang nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest