-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
bár nem szorosan házimozi, de azért hátha van aki tud segíteni
HD master audió-t tartalmazó .ts fájlokból a hangsávot, hogy lehetne kinyerni flac-ba -
bnorci71
addikt
válasz
kelna91 #54615 üzenetére
én ezt a 2-t használom
a Kodiba ezt jobban szeretem
https://www.ebay.com/itm/USB-Wireless-Media-Desktop-PC-Remote-Control-Controller-Combos-For-pc-XP-Vista-7/223801922618?hash=item341ba2543a:g:rWsAAOSwzQFd-edb
Ez légegér is de én azt a funkciót utálom ez csak a win indulásnál a jelszó beírás miatt van, meg ha youtubon kel a billentyűzet, de a youtube irányításhoz még mindig kényelmesebb nekem egy rendes egér
https://www.ebay.com/itm/Android-TV-Box-Wireless-Remote-Control-Keyboard-Air-Mouse-2-4ghz-for-KODI-PC-TV/332101423093?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #54595 üzenetére
nekem az is frissít időnként, hiába van letiltva
ja nekem LTSB van -
bnorci71
addikt
válasz
Nirvanus #54441 üzenetére
köszi neked is Patice
levettem 40-re lehet csak türelmetlen vagyok végül is 1 hét alatt mit akar az ember
a ház az amit rettentően sajnálok. Pont az tetszik benne, hogy kinézetre abszolút nem látszik Pc-nek lehetne médiabox felvevő bármi, de nem akartam szétbarmolni, hogy bele erőszakoljam a m-ATX lapot.
Keresem az utódját folyamatosan, de amit hajlandó vagyok házért adni nem jön szembe -
bnorci71
addikt
tudom nem beárazós topik, de szerintetek túláraztam?
[link] -
bnorci71
addikt
-
bnorci71
addikt
Ha el tudod fordítani a kártyát az is lehet megoldás ha van hely.
Én most faragom a m-atx lapnak a dvd- vhs kombó házat lassan kész a régi pofás kuckóba csak itx lap megy. De ha tv csere és 4k akkor azt is cserélnem kell. Jelenleg hssználtan nem találtam normál magas házat ami tetszik az újért meg nem adok annyit -
bnorci71
addikt
HTPC-hez hol érdemes házat keresni ahol az ár se csillagászati és kínálat is van?
Benéztem és a jelenlegi házba a mATX lap nem fér bele, illetve beleférne de fúrással faragással azt meg nem akarom mert sajnálom azt a jó kis Gigabyte házat -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #54223 üzenetére
Akkor HD hang csak HDMI-n képes átmenni?
Ha cserélve lesz a TV valószínű utána idővel a zajkeltő berendezés is csak, hogy tudjam mire készüljek. -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #54221 üzenetére
hát ilyen mélyen én már nem értem
szólt ebből azt gondoltam átment -
bnorci71
addikt
tudtok ajánlani ingyenes videó átkódoló szoftvert.
Barátom töltött le filmeket és nem megy neki a tv-n amivel próbálkozott szoftver csak 30%-t kódol át.
Fogalmam nincs miről mire kellene ennyire már nem merültem bele telefonon a problémába.Unlimited
optika a hangnak? -
bnorci71
addikt
igazándiból inkább Windows kérdés, de azért hátha van tapasztalat
Jelenleg egy Asrock N3150DC-ITX lap a HTPC ezt cserélem majd egy Asrock J4105-re. A kérdés a W10 mit fog ehhez szólni? Újra kellesz majd húznom az oprenszert vagy megúszom.
Nagyon nincs kedvem újra beállítgatni mindent -
bnorci71
addikt
válasz
SunMount3r #54014 üzenetére
köszi
igen egyenlőre FHD aztán majd egyszer ha a TV cserére kerül akkor kel majd 4K
De az is lehet a TV saját lejátszója lesz használva 4K-ra és beújítok egy rendes erősítős házimozit -
bnorci71
addikt
válasz
SunMount3r #54006 üzenetére
J4150 egy videókártyával alkalmas lehet majd a késöbbiekben4K HDR-re?
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #54008 üzenetére
+SunMount3r
köszi így már világos, akkor G végűt kel keresni, de szerintem mire odaérek megint elfelejtem a sok jelölésből mi kel majd
nem ragaszkodom feleslegesen a nagyobb procihoz ha elég egy 2200G feleslegesen nem akarok költeni, bestbuy dolgok híve vagyokés most arra játszok hátha karácsony után kicsit nagyobb lesz a használt piac
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Motoszkál bennem a fejlesztés gondolata. 4K HDR képesség a cél.
Egyenlőre VGA nélkül majd ha leszz 4K TV akkor gondolnék bele VGA-t AMD Ryzen prociba gondolkodok.
Létezik olyan lap+proci kombó amihez nem kel VGA?
nézegetem a hirdetéseket de elveszlik az ember a sok típus chipset kínálatban -
bnorci71
addikt
nagyrészt filmezésre van csak kicsit furcsálom, hogy egy böngésző így lefektet egy gépet a notimba 2évvel régebbi a CPU I3-3110M de atomrakéta az N3150.hez képest
Ha cserélek akkor már valami HDR képeset fogok összerakni, csak akkor ház csere is kelpedig a jelenlegi olyan kis pofás mint egy DVD vagy videómagnó olyan magas csak
-
bnorci71
addikt
Ha már így belemerültünk
Asrock N3150m-Itx, 8Gb, 120SSD
Firefox egy P1 szinten nyílik meg és használhatóChrome egy fokkal talán jobb.
Transmissionba leállítottam mindent akkor is Videó lejátszás Kodiba nem probléma FHD se.
Egy ablakváltás a youtubon 15-20mp
[kép]
[kép]
Driverek amik a gyártó oldalán vannak 2015-2017-esek újabb nics az Asrock oldalán
W10 64 LTSB -
bnorci71
addikt
felmerült itt minden ezért én csak kérdeznék
Ha nem használom ki a Pc azon előnyét, hogy a sok terás HDD-t is gond nélkül belerakhatom és a torrentet is intézhetem rajta, tehát csak playerként használom akkor mi az előnye egy tényleg célhardverrel szemben? Hisz egy 4K HDR képes Pc sokszorosa egy hasonló tudású médiaplayernek igaz akkor kel még NAS is meg egy jó router ami a 4K anyag mozgatásával is megbirkózik.Nálam a HTPC értelmezésbe belefér DTS-HD Master audió zenehallgatás
sőt ritkán egy kis youtube is, na meg hogy a torrentet is intézze
tény ezeket ha nem PC lenne a lejátszó most nem tudnám élvezni mert a Genius HT 5.1-be ugye nincs dekóder. Amíg nem volt HTPC addig a TV volt a lejátszó hozzákötve egy Creativ DDTS-100 dekóderbár akkor ezeknek már lehetne a Home Media Server nevet adni
le van ez már védve? vagy szaladhatok valahova levédeni?
-
bnorci71
addikt
Folyamatosan jár az agyam a fejlesztésen. Viszont 1 dolog nem tiszta. Ha veszek egy J4105 vagy J5005 ITX lapot amin PCIe 2.0 1x slot van. Létezik abba Low Profile HDR képes videókártya?
Mert ahogy nézegetem a VGA kártyákat azokon mind szép hosszú a csatlakozó és nincs könnyítés rajtuk, hogy belemenjenek az 1x foglalatba -
bnorci71
addikt
válasz
Pakmara #53358 üzenetére
légegérből igaz olcsó kínait próbáltam nekem nagyon nem jött be rémálom irányítani
táviránytót használok lehet vele az egeret is mozgatni vagy Kodi-ba már csak simán lépkedni a menübe a le/fel gombokkal
touchpados távot még nem próbáltam, de talán az a legjobb csak nagy a méret
ja meg van egy egyik oldalon billentyűzetes távom is de az ritkán kel mióta rájöttem van képernyő billentyűzet is a winbe -
bnorci71
addikt
válasz
stigma #53293 üzenetére
Több eszközt biztos nem akarok a TV alá
Az oprendszer jelenleg is W10 a Linuxot próbáltam, de nem ment ami nem megy azt meg nem erőltetem.
J5005-n HDMI 2.0 van 4K tudja a HDR meg magam se tudom mennyire életbevágó. Legfeljebb kap egy VGA-t ha hiányzik.
Még az elhatározás előtti fázisba vagyok magam se tudom akarok-e költeni a fejlesztésre, vagy megvárom amíg a TV beadja a kulcsot és csak ha már van 4K-s TV akkor lépek -
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
A jelen HTPC-be kicsit kezdem kevésnek találni a Asrock N3150+8Gb-t. A youtube kicsit lassúcska, mással nincs gondom. A Transmission és az AVG fut folyamatosan
Gondolkodok egy cserén J5005-t szemeltem ki gondolván ez esetleg ha a TV is lecserélésre kerül a 4K tartalom se jelentsen gondot.
Kérdés jó ötlet kel nekem a Gemini Lake vagy elég lenne az egyel régebbi Apollo Lake? Vagy mást ajánlotok? -
bnorci71
addikt
válasz
SunMount3r #52277 üzenetére
én vagy egy éve adtam el sokáig vadásztam rá akkor is, így utólag bánom talán picivel jobb volt mint az Asrock N3150 DC-ITX alaplapija, de sose hasonlítgattam konkrétan
Ha HA-n ki tudja fogni az ember 20körül szokott lenni a Helkis kolléga elég sokáig árulta én talán 1 hónapot -
bnorci71
addikt
Üdv mindenkinek!
HTPC-be mi az ajánlott HDD típus ha24/7-be megy és a le/feltöltést is a HTPC végzi
red/green/blue vagy valami más? 2Tb kellene -
bnorci71
addikt
válasz
cinemazealot #51276 üzenetére
nézz szét a neten lehet találni DTS-HD Master Audio BD lemezeket
van ahol a hangot nem is hallja hanem érzi az ember na nekem akkor jött le hogy van minőségi különbség a Mp3 a CD és a HD hang között, na meg rájöttem többet tud az az olcsó rendszer mint amit gondoltam
Egyébként a Linkin Park feat. Jay-Z - Numb/Encore számot érdemes megkeresni, amikor a 15-20mp-nél leszáll a repülő na ott nem kel megijedni a gyomor remegés nem belülről jön -
bnorci71
addikt
válasz
cinemazealot #51041 üzenetére
én csak műkedvelő vagyok, egy ideig az alábbi felállásba hallgattam a HD zenét
Samu TV optikán a Creativ DDTS 100 a hang dekódolni és onnan analógon a Genius HT5.1-be -
bnorci71
addikt
válasz
lyzzard #50691 üzenetére
én egy Asrock N3150 dc-itx lapot használok hasonló célra, annyi a különbség, hogy a HDD a gépbe van és onnan oszt meg szóval a házi szer4vert is ellátja, teljes megelégedéssel
MasrteMark
miért?
nekem is benne van a HDD igaz 2,5"-os de nem hallani belőle semmit pedig a torrent 24/7 megy -
bnorci71
addikt
én amatőr vagyok de lehet itt lesz a bibi
-
bnorci71
addikt
válasz
SunMount3r #50574 üzenetére
vannak sample-k is
most, hogy szóba került lehet én is kipróbálom kíváncsiságból
-
bnorci71
addikt
válasz
stigma #50193 üzenetére
ezek az Xakta esetek, az én N3150-em se indult visszaküldtem srác visszavitte ahol garis kipróbálták indul, azt mondták nem mindegy a RAM neki hogy 1,5 vagy 3V-os a specifikáció szerint mindegy neki. Visszajött a lap kipróbáltam itthon minden Rammal indult. Pedig visszaküldés előtt is próbáltam mindennel mindenhogy resetelni stb csak abból derült ki hogy elijndult és ment a lap hogy az USB-s HDD felpörgött és ment is
-
bnorci71
addikt
válasz
szinimini #50175 üzenetére
+ SunMount3r
ha van hálózat a tv-n akkor onnan is tud lejátszani, a 8éves Samum tudja, igaz sose használtam, mobil HDD-ről ment a filmnézés, igen a feliratokkal akadtak gondok, illetve az .iso ami nem megy a tv-nek más minden formátummal megbirkózott
egyébként nem is arra gondoltam, hogy mindenhez csak ugye látom megy a kínlódás a HDR lejátszással meg zsák pénz kel a komponensekre ezért gondoltam átmeneti megoldásnak
engem jelenleg nem érdekel elég a HD majd ha bedöglik a tv akkor lehet 4K lesz
-
bnorci71
addikt
Halkan érdeklődéssel kérdezem.
Miért fontos a HDR egy IGP/VGA-tól?
Gondolom nem ezek a tartalmak hemzsegnek majd a HTPC-n, a TV ami HDR képes az gondolom saját lejátszóval is rendelkezik így le tudja játszani a HDR tartalmat saját magának. A hang egy optikai kábelen kinyerhető az erősítő számára.Saját 8 éves HD tv-mel én azt tapasztaltam, amit a saját lejátszójával játszottam le sokkal jobb képminőség volt mint ami a HTPC-ből kerül át HDMI-n. Azt tudni kel esetlegesen SD tartalmak (800x600 de lehet volt 640x480 is) felkonvertálását csinálta meg a tv magának szinte észrevehetetlenül
-
bnorci71
addikt
válasz
canniball #50118 üzenetére
és akkor a TV-t bekapcsolod a TV távval a Kodit vezérled a HTPC távval és a TV távval változtatsz hangot....
csak bele ne keveredjen az ember
persze ha mindezt egy távval teszed az más
most csak belegondoltam mekkora gondok ezek bezzeg kölyökként a csatornaváltás is a tv-n ment fel kellett állni odasétálni
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #50066 üzenetére
mi is pontosan az a passthrough?
hogy engedélyezzem a hangtovábbítást?
egyébként azért állítgatom mert alapból HDMI-n a TV-re megy a hang, de ha HD audiót hallgatok vagy olyan filmet nézek amit érdemes 5.1-be akkor viszont az alaplap analóg kimenetén megy ki a jel a Genius HT5.1 be tehát nincs Dolby erősítő a rendszerbe
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #50063 üzenetére
egy Kodi Hang alapra állítás megoldotta, szóval nem volt olyan nagy baj, de hogy miért fosta össze magát.... nem vagyok elájulva a Kodi stabilitásától
-
bnorci71
addikt
Hd hangokkal nekem is bajom van/lett
ugye ha a HT5.1 szól akkor W10-be és a Kodi-ba is át kel állítani a kimentet meg hogy 5.1 a hangszóró rendszer. Eddig ezzel nem is volt baj.
Pénteken viszont hiába állítottam a 2 hátsó nem akart szólni, csak ha 7.1-re állítottam a Kodi-t
Érdekes a W10 hangkezelője viszont 5.1-be szólt tehát a Kodiba veszett el a hang.Ötlet?
-
bnorci71
addikt
válasz
blaca83 #49808 üzenetére
Öszefoglaló
Ha aziránt érdeklődnél, hogy milyen gépet vásárolj légy szíves jelezd, hogy:
1. pontosan mire szeretnéd használni? *
2. van-e már bármilyen komponens (pl. merevlemez, memória stb.) hozzá?
3. mekkora összeget szánnál rá?
4. csak új alkatrészekben gondolkodsz vagy használt is szóba jöhet?* A "filmnézés" tág fogalom: kell-e pl. 3D vagy 4K kompatibilitás; akarsz-e az egyszerű lejátszáson kívül más feladatokat is rábízni stb.?
ha ezeket megválaszolod a szakértők biztos tudnak az igényeidhez ajánlani konfigot
De kb N3150 J3160 amit érdemes szerintem keresni ha elég a HD felbontás illetve nem akar H.265 10bit filemt nézni illetve a J3160 a H.265 8bit-t se tudjaA saját konfigom
N3150DC-ITX deszka+4Gb
W10+Kodi+Transmission
24/7 megy HD film nem okoz neki gondot, HD+HD Master Audió ha kilépek menübe ott a képbe van megakadás de a hang folyamatos a kép meg kit érdekel hisz úgy is a menü mögött van -
bnorci71
addikt
hüha ez jó kérdés, 7/24-be megy a HTPC kikapcsolni ki tudom az biztos be talán nem, de nem is sok értelme lenne mert a hálózati megosztás miatt nekem a win csak jelszavas felhasználós bejelentkezést enged, így úgy is oda kellene ballagni a géphez
volt egy Rii wifis légegér az be tudta kapcsolni, de használhatatlan volt nekem.
-
bnorci71
addikt
nem nagy ördöngősség
felteszed a gui-t a htpc-re
a remotet a laptopra vagy amivel vezérelni akarod álítasz egy fix IP-t a htpc-nek azt beállítod a remote-ba kb ennyi, ha jól emlékszemha hülyeséget írok a profik javítsanak
na közbelátom Celtis már leírta szépen
#49301) tipcsi72
pont azt mondom minden letöltés a HTPC-re megy annak a HDD-re onnan ha megosztod bárki elérheti, bárki tölthet le és bármelyik hálózatba lévő géppel hozzáadhatsz letöltést a profik akár telefonról vagy ha a világ végén vannak onnan is és mire hazaérsz a HTPC leszedte a filmet zenét stb.
-
bnorci71
addikt
válasz
tipcsi72 #49295 üzenetére
Külön netezésre van egy laptop, az elég.
akkor kel neked egy htpc amin fut a Transmission, a laptopon fut a remote hozzá és onnan böngészve a letöltést már a htpc végzo ahonnan rögtön meg is tudod nézni Kodi-val
nekem így van megcsinálva valamint a htpc egyben a házi média szerver is -
bnorci71
addikt
nem nagyon érdekel a 4K egyenlőre meg még amíg nem lesz annyi TV adás belőle mint most HD, ezért csak érdeklődve kérdezem maga a TV nem tudja lejátszani USB-ről?
-
bnorci71
addikt
nem vagyok nagy hi-fista szakember de a mélynek nem pont az a lényege "mindegy" honnan szól ezért lehet "bárhová" tenni?
Akkor miért tűnne el akusztikai probléma miatt? -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #48793 üzenetére
ilyen kábelt nem kel keresnie mert a hangfaloz járt a dobozába ez a soktüskés az egyik vége a másik 3,5mm-es jack ami mehet a hangkártyába vagy bármibe ami analóg jelet ad ki magából
vagy igen lehet RCA-jack kábelt használni a tegnap linkelt decóderekhezvagy 15éve hallgatom a Genius HT 5.1-t
-
bnorci71
addikt
válasz
devil-k #48589 üzenetére
jól néz ki
-a billentyűzetet plusz gombbal lehet bekapcsolni a hátulján?
-jól látom azok csak érintős gombok?
-TV-t media boxot mennyire könnyű megtanítani neki?valami billentyűs távba gondolkodok én is eddig ez volt tervbe de azért ez pofásabb
-
bnorci71
addikt
nah kérem
W7 lecserélve W10 LTSB-re
kíváncsi leszek lesz-e gond a hanggal
semmilyen drivert nem kellett utólag telepíteni minden magától felment a telepítés alatt, vadásszak frissebb drivert vga-hoz vagy jó az amit a win feltett magától?woodworm
emlékszel kínlódtam a transmission telepítés után az eléréssel nem indult magától stb. Most megpróbáltam a leírásod szerint. Most se indul el
Nem tudom lehet-e most az volt a hiba, hogy a service-install.bat fájlt véletlenül elindítottam szerkesztés helyett. Na mindegy indítópulthoz hozzáadtam így indul a bejelentkezéskor.
Amit viszont ügyesen megoldottam hogy a komplett config mappát lementettem majd visszamásoltam. Nem kellett a beállításokkal és a torrentek hozzáadásával bajlódni. Fut szépen -
-
bnorci71
addikt
kezdésnek szerintem távból elég egy ilyen a HTPC funkciókhoz elég mármint a Kodi kezeléshez, pc irányításra még mindig a bill+egér a legjobb szerintem
vagy amit Calogero fórumtárs linkelt jó kis all in dolog lehet én is beruházok egyre,
bill nekem ritkán kel ezért elég az a kicsi, is a videók elindításához leállításához váltáshoz görgetéshez dedikált gombok vannak rajta így a KODI-t jó le lehet vele irányítani, a kicsi tapipad is elég amikor ritkán az egér kel ahelyett hizs a mostani távirányító 4irány gombjával is elvagyok ha ritkán az egér kelCalogero
W10 alatt is megy? Nehogy beruházok rá és most akarok átállni W10.re aztán pofára essek -
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #48477 üzenetére
nekem mindegy ki pakolgatja.....
nem azt mondom, hogy nem találom meg csak máshová kerülnek egyébként még nem volt dolgom W10-el,rossz hasonlat, te szereted amikor az áruházat ahová vásárolni jársz átrendezik és minden máshol van?
engem zavar és még sokakat téged nem és még sokakat. Ennyi.
de ez nagyon off itt
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #48473 üzenetére
A frászért nem lehet a változásokat elfogadni?
mert nincs kedvem 2 évente megtanulni mit hová pakolt el a fejlesztő, nem vagyok informatikus, nem ez az életem, használni akarom a rendszert.
-
bnorci71
addikt
válasz
woodworm #48471 üzenetére
na akkor részben megnyugodtam, hogy nem HW hiba
érdekes a notin semmi bajom a 7-el
azt útálom de nagyon az új rendszerekbe hogy amit megszokott helyen 2 kattintással elért az embert az a következő generációba máshová dugják el a fejlesztők
szerintem ezt ők direkt élvezik, a frászért nem lehet minden ugyan ott ahol volt és ugyan úgy kinézve
-
bnorci71
addikt
köszi mindenkinek
ehh pedig örültem, hogy végre összeállt és működik, úgy nincs kedvem újrahúzni állítgatni az egészet
gondolkodok egy Ubuntu szerveren is csak nem tudom, ha pl youtubot akarok nézni a HTPC-n akkor azt hogyan lehet kivitelezni -
bnorci71
addikt
már másodszor csinálja a HTPC
filmnézés közbe elkezd vartyogó érthetetlen lenni a szöveg.
Leállítom a lejátszást beállításokba nincs csak 1-2 hangeszköz, alapból a HDMI kimenet van beállítva
Kodi újraindítás nem segít, csak a gép újraindítása.W7+Kodi 17.1
ez minek lehet a hibája Op. rendszer Kodi vagy driver?
ja Asrock N3150 a deszka
-
bnorci71
addikt
válasz
MasterMark #48409 üzenetére
és mikor Passthrough?
HDMI-n ott nem zavar az analógon akarom visszakapni
szerk.
komolyan agyf@szt tudok kapni az ilyentől
beléptem a vezérlőpult Realtek beállításokba végignéztem semmit nem állítottam és visszajött a hangerőállítás -
bnorci71
addikt
N3150 deszka Kodi 17.?
távirányítóval nem tudok hangerőt állítanieddig lehetett
ma bekapcsoltam a lejátszást hang se volt, se HDMI-n a TV-n se az analóg 5.1 kimeneten, beállítások menüben az analóg kimenet választása is eltűnt
rendszer újraindítva hang már vanviszont hangerőt még mindig nem tudok állítani, végignéztem a beállításokat, de semmi tiltást nem találtam
ötlet?
érdekes, hogy eddig is csak ha az analóg kimenetet használtam 5.1hanggal tudtam hangerőt állítani a HDMI kimenetét nem, ez mondjuk nem zavart mert filemknél 90%-ban úgy is a tv a hangkeltő
-
bnorci71
addikt
válasz
Patice #48234 üzenetére
igen meghívta a MC-t W7 van a HTPC-n
és köszi az volt a gond amit írtál és Egy-két is írtátöltözött a cucc egy pofásabb kuckóba, ez azért csak másként mutat a TV állványon4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest