- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
megkotlott a Q1900DC-ITX lapom. nem ad ki videó jelet semelyik porton sem.
rbnetnél vettem 2 éve. 3 év a gari. elvileg elküldik a beszállítóhoz, ő meg a gyártónak.
valami 2 hónapos procedúra van kilátásban az eladó szerint
alig várom.
van más módja ennek? pl közvetlenül a gyártóval intézni, vagy felejtsem el?
szép filmes-zenés kilátások a következő 2 hónapra.
másnak asrock garis ügye, hogyan alakult? -
Skillet
addikt
Nincs lehetőség lassú lejátszásra kodiban?
-
Skillet
addikt
ez a youtube kvóta baromkodás visszatért az új kodi alatt. de iszonyat vicces, hogy még egyszer sem volt ma használva, de már túlléptem a kvótát
mi ez és hogyan lehet végleg megszüntetni, mert már kezd tele lenni vele a... -
Skillet
addikt
http://212.40.98.161/intlivedrm/mtva/mtv4live_international.smil/playlist.m3u8
ezt beraktam egy txt fájlba, majd a kiterjesztést .strm-re módosítottam total commander alatt.
nem játssza le a kodi. valamit máshogy kellene? fel kellene hozzá valamit telepíteni? mást nem mókoltam.... köszönöm -
Skillet
addikt
válasz
jézusom #43768 üzenetére
Szerintem a youtube 4K nagyjából semennyire sem igazi 4K, adatmennyiségben biztosan nem.
Amit letöltöttél, az viszont nagy valószínűséggel valódi, szép terjedelmes.
Gondolom a kodek, amivel tömörítették, sem mindegy. Talán hevc, amit leszedtél, stb, stb. Többiek hátha okosat mondanak. -
Skillet
addikt
válasz
Dr.Adonisz #43724 üzenetére
Egyenlőre a focicsapatok állnak
Inkább egyelőre akart az lenni -
Skillet
addikt
válasz
Skillet #43682 üzenetére
Ezzel a one for all 7960 távirányító + eventghost + kodi kombóval lenne gondom.
Sikerült mindent beállítani, szuper, szeretem. Egy gond akadt, az irányokat (le,fel,balra,jobbra) nem sikerül rávenni, hogy ha nyomvatartom mondjuk a lefelé irányt, akkor folyamatosan lépkedjen. Csak egyet lép, amikor megnyomom. Ez így nem valami kényelmes, folyamatosan nyomkodni kell, ha sokat akarok lépni.
ILYESMIT (auto repeat current macro) próbáltam vele mókolni, de nem oldotta meg a dolgot.
Akinek van ötlete, legyen szíves segíteni, mert már csak ez árnyékolja be az örömömet
Köszönöm -
Skillet
addikt
válasz
Sziszifeca #43692 üzenetére
köszönöm.
most mókoltunk valamit, megy. bár nem tudom, mitől. már az egészet nem értem. -
Skillet
addikt
a kodi jutúb plágin már az őrületbe kerget.
ma megint valami kvótával fogadott, ami lejárt, majd éjfél után próbálkozzam újra.
mindezt úgy, hogy sacc hetente egyszer használjuk a plágint. ???
aztán jött megint az aktiváló kód. beírtam. kodi kiírta, hogy youtube hiba.
belépnék, kiír megint egy kódot. megint aktiválom, megint semmi.
van rá mód, hogy ez véglegesen megoldódjon, mert már nagyon unalmas?
és milyen két alkalmazást kell engedélyeznem, hogy a youtube megfelelően működjön? mert ilyet is kiírt.
talán megvan. EZ lesz a megoldás? -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #42978 üzenetére
Én is bevásároltam ezt a távot és vevőt. Ezúton is köszi a tippet és a sok segítséget asanotadanob-nak.
Kitaposott ösvényen jártam
Sokkal többet adott a táv, mint reméltem.
Először egy +táv volt kilátásban kodihoz a meglévő erősítő és tv távirányítói mellé.
Aztán helyette jött ez a kütyü és a meglévő 2 irányító is el lett pakolva
Mindent visz. Nem muszáj váltani a készülékek között, kiosztja őket a gombokra. Pl hangerő az erősítőt, play/stop/le/fel stb meg a kodit vezérlik.
Eventghost-tal mindent be lehet lőni hozzá, gombnyomásra indul a kodi, vagy épp leáll.
Megoldódott a kodi távirányító gondom, sőt....
Talán az egyedüli gond, hogy már nincsen a 7962-es irányító. Annak gomb hattérvilágítása is van. 1-2 éve az 6e körül volt, most a 7960-as 8e ft. De kifutó, gondolom ez sem lesz már sokáig. -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43285 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy. Ne ezen rugózzunk. Ott a power gomb, amivel eléggé nehéz bármit is kezdeni.
Bizonyos gombokra elindul pl a firefox vagy más... és még ezernyi dolog, ami miatt jobb lenne, ha kizárólag a kodit irányítaná a távirányító. Az egér funkciót is ki kellene kapcsolni, mert baromi zavaró.
Ha a yatse alatt megnyomok bármit, akkor sem történnek furcsaságok a win-ben. Az lenne jó, ha minden ugyanúgy működne, mint yatse alatt, csak ugye fizikai gombokkal.Talán egy "normál mce" infra táv tudná ezt.
nekem nem visz lejjebb a yatse semmilyen csúszkát a win alatt! csak a kodiban. -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43271 üzenetére
Igen, az a kis csúszka a bal felső sarokban a monitoron. A tv-n nem jelenik meg. A tv-n a kodi fut, annak is állítja a hangját a távirányító... már, mert nyektettem az eventghostot.
Szóval jó volna, ha a win hangját nem állítaná, csak a kodi hangját. De nem tudom, hogyan kell ezt megoldani.
De, kell legyen külön szabályozás a kettő csuszkára, mivel, ha yatse alatt állítom a hangot, csak kodiban megy a csúszkaNem tudom mi lesz a power gombbal. Hátha az is megoldódik valahogy
(#43274) kungzi
Köszönöm, kipróbálom
Lényegében ha a kodit rendszergazdaként indítom, akkor a win nem reagál a távirányítóra, csak a kodi?
Ez nem jött be -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43254 üzenetére
a távirányítón pl a power gomb kikapcsolja a gépet
eleve frusztráló, főleg, hogy nálunk 24/7-ben megy a gép.
meg amúgy sem csináljon ilyet.... jó volna, ha az max kodit indítana/állítana le. de ezt mégis hogyan tudom megoldani?
de a gépet semmiképpen se kapcsolja ki
az nekem is jó lenne, ha nem lenne wines hangerő szabályozóde sajnos azt állítgatja... most már sikerült elérnem, hogy a a kodiban is állítja, de közben sajnos a win-en is tologatja a csúszkát, ezt nem tudom, hogyan lehetne letiltani.
-
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43244 üzenetére
a flirc nagyon durva. ott akár egy popcorn médialejátszó távját is teljes mértékben rá tudod hangolni a kodira.
tetszik.
gondolom, hogy az a belső infra vevő jó, de passzolom, nem próbáltam, csak én is abban gondolkodtam, hogy külső tuti nem lesz, mert ronda.na várj. letiltja? az nem túl jó. párhuzamosan használjuk a számítógépet böngészésre (meg mindenfélére) és kodira (monitor+tv).
van biztosan sok olyan táv, ami mókolás nélkül is jól működik a kodival, úgy tűnik, hogy ez nem az. ettől még lehet jó, adok neki esélyt, aztán ha nagyon nem sikerül kezdeni vele valamit, akkor eladom.
van a távhoz valami javítás is kodi fórumon, linkeltem is ide... hátha az is csinál valamit, csak még jobban szemügyre kell vegyem. nem tudom. majd lesz valami... -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #43239 üzenetére
valami már alakul. talán menni fog, de azt pl hogyan tudnám megoldani, hogy a windowsra ne legyenek hatással a lenyomott gombok, kizárólag a kodira?
van pár necces dolog. megnyomom a powert és a számítógép kikapcsolezt pl így eléggé nehéz lesz log-olni
meg az egér funkcióját hogyan lehetne letiltani ennek a kütyünek? -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43240 üzenetére
nem tudom
KATT
én ilyesmiket is nézek pl.
vagy flirc KATT
én ilyen nagy bumszlikat biztosan nem fogok rakni sehova. erről szó sem esett.
ne a távirányító is... ízlések és pofonok. nekem nem tetszik a rii távja, attól még biztosan sokaknak igen.
amúgy meg nekem jó lenne az rf is, csak rendesen működjön.
de időm nem most lesz kibogarászni, hogyan lehetne összemókolni az eventghost-tal
de valamikor megpróbálom. remélem sikerül. -
Skillet
addikt
válasz
Skillet #43234 üzenetére
alitv v1 airmouse-nak látszik az eventghost alatt, ha a jobb oldalon az autostart-hoz betolom a generic hid plugint.
na innentől viszont semmit sem tudok, hogyan kellene. autostartba még az xbmc event receivert találtam meg.
pontosan hogyan lehetne ezt az egészet működésre bírni? ha van róla leírás azt is megköszönöm, de ha tudnál segíteni, akár privátban, megköszönném -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #43231 üzenetére
HID-nak ismeri fel. Akkor az eventghost-on belül lehet plugint telepíteni?
Néztem azt a távot, szerintem jól választottál. Ha nagyon nem fog összejönni a mostanival, még bármi megeshet -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #43223 üzenetére
rálestem erre a one for all 7960-ra. ennek is átok fényes az előlapja?
és ha jól veszem ki, ennél is csak a 4 színes gomb tanítható? -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #43223 üzenetére
lehet. meglesem majd a lehetőségeket.
kérdés, hol látom az eventghostban, hogy minek látja a távot?
KATT -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43220 üzenetére
Igen, tudom... vagyis gondolom, de én mindezeket úgy szeretném, ha valamelyik gombra ki lehetne osztani. Pl a feliratokat, hangokat stb, ahogy te is írtad. Mint egy médialejátszó távirányítóján, ahogyan alapból vannak.
De a klaviatúra gombokat én nem szeretném ilyesmire használni, max ha keresek egy filmet és be kell írni a címét, vagy youtube app-ban keresés, stb.
És már az is kezd világossá válni, hogy jó lenne, ha infrás lenne, vagy infra is lenne benne, sőt, tanítható lenne, mert legalább az erősítő hangerejének vezérlését átvehetné a dedikált távtól.
Talán-talán az egér funkció is jó ha van, de semmiképpen sem így, ahogy ezen a távon van, hogy folyton előjön. Jó volna, ha csak akkor bukkanna fel, ha bekapcsolom. -
Skillet
addikt
válasz
#48613632 #43217 üzenetére
Tuti, hogy nem fogok rátok hallgatni, ha ezt ajánljátok, mert ez nem tetszik.
Kissé távirányítóbb külsejű távirányítót keresek. És nekem nem kell egér funkció. A klaviatúra funkció is csak másodlagosnak.
Lehet egy infrással jobban jártam volna. Még passz.(#43218) asanotadanob
Nem tudom, megnézem majd. Nem is tudom, mi az az eventghost. -
Skillet
addikt
válasz
Skillet #43211 üzenetére
Az infra tanulás már működik. Csak 4 színes gomb tanítható.
Igaz, sajnos csak a tv infra jeleit sikerült rajta működésre bírni. Az erősítő hangerő gombjait jó lett volna használni, de nem tudja. Érzékeli, lementi, de nem csinál a jelekre az erősítő semmit.
Egyelőre úgy tűnik, feladom és eladom, meghirdetem. Ha valakinek kell ez a csoda, beszerzési áron (3e ft) viheti.
Ja, és jöhetnek az ajánlatok, milyen távot érdemes venni, ami szinte maradéktalanul tudja kezelni a kodit. -
Skillet
addikt
Megjött a távirányító KATT
Az első, amitől kilettem, hogy fényes fekete az előlapja. Utálom
De a hátulja, ahol a klaviatúra van, az kellemes, matt. Tököm sem érti ezt. Egy távirányító, amit állandóan fogdos az ember, mi a zergesz@rért kell ebből az idióta anyagból legyen? Na mindegy.Van pár funkció, ami nem igazán akar működni, vagy kicsit másképp teszi azt. Pl a hangerő + és - működik, de nem a kodi hangját vezérli, hanem látom a monitoron (az is be van kapcsolva, párhuzamosan a tv-vel), hogy ott állítja a hangot
Power gombra kikapcsolt a számítógépjó volna, ha erre max a kodit kapcsolná be/ki.
Stop gomb nincsenelvitte a cica.
A klaviatúra működik, már amikor. Valamikor érdekes dolgok történnek.
Elvileg csak akkor gépel rendesen, ha az egér funkció is be van kapcsolva, különben a billenytüknek egészen más funkciója van.
Mindezt úgy, hogy én egyáltalán nem szeretném használni a légegeret.
Elvileg infrát is tud. Programozni is lehet, na az sem sikerült még. Letárolja az adott jelet egy adott gombra, de semmi.
A TV gombra kellene váltson az infra/rf funkciók között, de én nem veszek észre semmilyen változást.
Egyelőre több a nyűg ezzel a cuccal, mint az öröm
Ha bárkinek van tippje, hogyan lehetne megszelidíteni ezt a távot, ne tartsa magában. -
Skillet
addikt
válasz
chesterboy #42982 üzenetére
Szép kis gyűjtemény
Végül éjszaka megrendeltem ezt.
Kíváncsi vagyok, mit tud. Majd sacc egy hónap múlva beszámolok róla. -
Skillet
addikt
válasz
asanotadanob #42978 üzenetére
Nekem univerzális táv nem kell. Csak a kodit kellene irányítani, így nem probléma, ha más cuccokat nem tudok vele kezelni, szóval maradhat akár a rádiós.
(#42979) pitepeti71
A többi távirányítónkon sincs háttérpilács, így ennél is túl fogjuk élni. Anno a popcorn a210 távja világítós volt, jó volt, de nem hiányzik.
Ez nekem is sűrűnek tűnikvalami távirányító jellegűt keresek
De lassan meg is győzöm magam a korábban linkeltről. 3e ft. Hátha annyit megér. KATT(#42980) chesterboy
Nekem ez tetszik pl
KATTMég ezzel szemeztem egy ideig FLIRC
Nagyon jópofa dolognak tűnik. -
Skillet
addikt
KATT
távirányító, mint már oly sokszor.
gondolom egy little black box távirányító koppintása lehet. tud róla bárki, bármi infót?
ajánlott vétel lehet?
RF, nem IR. a különbséget tudom, értem... de van esetleg hátránya az IR-rel szemben?
olcsóbb (5e forintig) kategóriában keresek távirányítót. ha esetleg van tipp, ajánlat, linkeljétek
ja igen, természetesen a kodi irányítása lenne a cél. -
Skillet
addikt
válasz
canniball #42312 üzenetére
Igen, az az elsődleges (monitor). Viszont, olyankor be sincsen kapcsolva, csak a másodlagos megy... és mégsem arra rakja ki.
A klón nem jöhet szóba. Gyakran használjuk a két kijelzőt párhuzamosan... vagyis pl asszony a monitor előtt böngészik, mail-eket olvas, stb... közben én a másodlagoson filmezek... szóval...
De ez egy olyan dolog lesz, amire nem lesz megoldás. Nem mindig csinálja, nem lehet mihez kötni, szóval halott ügy.
A másik dolog most sokkal jobban zavar. Lehet újra kellene rakjam az aeon nox-ot? Vagy a komplett 16-os kodit? Nem nagyon értem, mi baja lehet. -
Skillet
addikt
válasz
canniball #42302 üzenetére
Ohhh, én erről a mélyvíz topikról nem is tudtam. Gyakran bekukkantok ide, de olyan dolgokat olvasok, amiből gyakorlatilag egy kukkot sem értek... de nem is érdekel.
Akkor... passz. Néha egy-egy emlékeztető (hogy folytassák a mélyvízben) a kínaiul társalgóknak nem ártanaA problémám pedig még mindig adott:
Hátha más is belefutott már. Annyival egészíteném ki, hogy a főmenüben az időjárásra állva sincsen háttér, csak folyamatos feketeség. -
Skillet
addikt
válasz
canniball #42295 üzenetére
De, szükség lehet rá. A kodis kérdések itt nagyon el szoktak tűnni.
Itt inkább mélyvíz zajlik, madvr beállítások a végletekig, amiből én pl semmit sem értek, gondolom nem csak én vagyok így vele. Persze, ezzel nincsen baj, félreértés ne essék... csak hát emiatt -meg amúgy is, mert megérdemli- nem ártana egy KODI topik. -
Skillet
addikt
Kodi, még mindig.
1. 2 kijelző van rákötve a htpc-re. Egyik egy monitor, a másik pedig egy tv.
Szituáció: Monitor és a tv is ki van kapcsolva, htpc fut (24/7).
Erősítő (erre van kötve hdmi-vel a htpc, innen megy tovább a tv-be) és tv bekapcs. Tv-n megjelenik a kiterjesztett asztal. Yatse-ban kodi indít... el is indul, látom a tálcán az ikont, yatse is jelzi, hogy csatlakozva van... épp csak a kikapcsolt monitoron jeleníti meg.
Mi lenne a megoldás? Csak mert kényelmesből felkelni, monitort bekapcsolni, egeret bekapcsolni és átállítani kodiban a megjelenítést a tv-re... nem igazán kellemes megoldás
A legjobb az lenne, ha nem csinalná ezt az ökörséget, de ha yatse-val lehetne váltani a kettes kijelzőre, az sem volna rossz.2. Véletlen film fanart van beállítva háttérképnek a "filmek" főmenü elemhez.
A 16-os kodi (friss telepítés) óta gyakran fekete képet ad be. Amennyire észrevettem, 10mp-enként vált képet. A fekete kép is 10mp (vagy annak többszöröse) után tűnik el (vált képre).
Ötlet?
Köszönöm -
Skillet
addikt
Túl sok állítási lehetőség nincsen. Automatikus, dxva, pixel árnyékolók, szoftveres.
Meg van egy olyan, hogy hardveres gyorsítás engedélyezéses -dxva2
Akármit állítok, ugyanolyan. Nem egetrengető a dolog (ha lesz időm, elforgatom valami programban és lementem úgy), csak zavaró, mert anno ment simán.
Azért köszönöm. -
Skillet
addikt
Van egy ájfonnal felvett video. 90°-kal elfordítva jelenik meg a kodiban... de csak most, amióta tiszta telepítéssel felraktam a 156-ost. Előtte a 15.2 elforgatta. Mit kellene beállítanom, hogy elforgassa a videot?
-
Skillet
addikt
válasz
Plasticbomb #42095 üzenetére
aha. akkor biztos csak nálam romlott el valami. hallom, amikor felpörögnek, ha valamelyikről olvasni akarok
akkor most ez hogy is van? -
Skillet
addikt
egyetértek. nálam ezres fordulatra van visszafogva az 1db 12 centis ház venti a coolermaster 110-ben és teljesen hangtalan. nem lehet tudni, hogy be van-e kapcsolva a gép. ennyi légmozgás kell!
(#42091) Ribi
nekem is van pár hdd a házban. de szerintem teljesen mindegy, hogy hány darab van, abból csak egy lesz, ami forog, arról olvassa a filmet. a többi áll, hacsak nincs valami hiba a dologban -
Skillet
addikt
Nekem is ilyesmi segítség kellene
Nálam nincsen watched. Last played van. Nem tudom összehozni a már látott filmek listáját. Ezzel az eggyel bajlódom még.(#42027) Plasticbomb
Főmenüben: videók - lejátszólisták - új intelligens lejátszólista...
Itt tudsz garázdálkodni. Több szabályt is tudsz adni egy-egy listának.
Próbálkozz vele. -
Skillet
addikt
válasz
cinemazealot #42013 üzenetére
Köszönöm. Akkor nem bohóckodom vele tovább.
Esetleg a másikra valami infó? Intelligens lejátszás lista - utoljára játszott.
Nem tudom rendesen beállítani. Más nyűgöm már nincs is.Frissen raktam fel a 16-ost. Így a régi gond is megszűnt, miszerint a kodi újraindítása után az ismétlés funkció állandóan bekapcsolt, folyamatosan újra játszotta a filmeket.
Szóval egyelőre minden oké. Próbálok ismerkedni az aeon nox felülettel. -
Skillet
addikt
válasz
Skillet #42007 üzenetére
Ezen felül újabb segítség kellene.
Adott egy sorozat. 720x576, 4:3. De a kodi hibásan jeleníti meg, túlságosan kocka, szélesebb kellene legyen. Ha lejátszás közben a képpontarányon állítok, 1.07-es értéken jó. De minden résznél újra be kell állítani.
Ha azt választom, hogy "beállítások alapértelmezettként minden médiához", akkor menti, de más filmeknél is ezt alkalmazza, pedig nem kellene.
Mi a megoldás?
Köszönöm
Nézem az arányt. A 720x576 nem 4:3. Inkább 3.75:3. Akkor lehet, hogy így jó ez a kép ahogy van? -
Skillet
addikt
Pici kodi segítség kellene. Intelligens lejátszás lista. Utoljára játszott. Az utolsók között.
Így viszont ott vannak a folyamatban lévő filmek is a listában.
Azt szeretném, ha itt csak a végignézett filmek lennének.
Én nézek el valami beállítást? -
-
Skillet
addikt
Q1900DC lapot érdemes lehet lecserélni N3150DC-re?
Ha igen, mik lehetnek az előnyök? Fogyasztás, sebesség, hevc, stb?
Amúgy a Q1900DC-vel nagyon meg vagyok elégedve. -
Skillet
addikt
Jött a 16-os kodi jarvis.
-
Skillet
addikt
tegnap estem túl ezen... másodszor
sajnos nem megoldás.
a gumikon az érintkező réteget kellene felújítani, de nem tudom, mivel. meg egyáltalán érdemes-e pepecselni vele. elvisz egy csomó időt, valamennyi pénzt, nyűglődés az egész... és a végén még rosszabb lesz, mint volt. vagy, ha szerencsém van, menni fog pár hónapig.
az univerzális meg félmegoldás. meg kell szokni a gombkiosztást pl.
logitech még gyárt egyáltalán távirányítókat? van más alternatíva? -
Skillet
addikt
Távirányítós problem. A pioneer erősítőm távirányítója haldoklik (taposni kell néhány gombot). Ami azért király, mert sacc 4 éves. Fater videoton tv-jének távja meg több, mint 20 éves és hibátlan.
Van mód ezek felújítására? Érdemes lehet? Nem sok kedvem van pár évente szívni vele.
Inkább univerzálisat vegyek helyette? Milyet ajánlotok?
Jelenleg a kodit yatse-val irányítom, tabletről. Ha univerzális táv lenne, akkor egy usb-s infra vevővel, gondolom irányítható lenne a kodi is.
Esküszöm, inkább el kellene adni az erősítőt. Ilyen undorító zongoralakk feketét...aki kitalálta...
-
Skillet
addikt
válasz
canniball #37726 üzenetére
azért, mert az erősítőt nem fogom mindig bekapcsolni. ha csak a számítógép előtt ülök, akkor a monitor hangszórójára hagyatkozom (mindenes a gép, nem "csak" htpc). hdmi pedig megy az erősítőbe, onnan meg a tv-be... és kodi intézi a házimozit.
(#37725) Ribi
nem, fülhallgatóval nem zúg. -
Skillet
addikt
válasz
btomi9 #37721 üzenetére
a Q1900DC lapom zöld jack hang kimenete szerintem valami zajt küld a monitorra (közvetlenül vannak összekötve, vagyis jack-jack).
zúg a hangszóró. hiába halkítom, némítom le a számítógépet, akkor is jelen van. ha más jack csatlakozós cumót kötök a monitorra, azzal nem csinálja. pl telefonok.
jó lenne pár ötlet. hdmi teljesen rendben van.
vaaaagy, várjak addig, amíg teljesen ki nem fut ez a lap és akkor hátha kapok helyette egy újabb dc-s lapot? -
Skillet
addikt
válasz
BullZeye #37335 üzenetére
Akkor nem itthon vagy.
Gondolom a pico psu-nál is le lehet osztani a tápcsatlakozót.
Nálam a 90-120wattos beépített tápok eleve kiestek. Amennyire én tudom, nincs köztük minőségi darab, de ebben nem vagyok biztos. De ezek a házak (amikben ezek a kisebb, belső tápok vannak) nekem amúgy is kicsik lettek volna. Én két 2,5"-os és két 3,5"-os hdd-t akartam használni. Igazán jó minőségű belső táp nem olcsó, de én nem akartam foglalni a gép belsejében a szellős helyet egy táppal. Tény, hogy emellett soknak éreztem a watt számot is a belső tápoknál. Meg nem akartam még egy ventilátort a gépbe, zajkeltőnek (a belső tápokban van ventilátor). Az asrock oldalán is hangzatos volt, hogy az atx tápokhoz viszonyítva a dc-s alaplapok (mi végül a Q1900DC-t vettük) kevesebbett fogyasztanak. Bevallom, elhittem. Mivel nálam fontos szempont volt a fogyasztás, így én emellett döntöttem és nem bántam meg. Sajnos nem tudom összehasonlítani, tényleg kevesebbet fogyaszt-e egy belső tápos konfighoz képest, csak azt tudom mondani, hogy nálunk 24/7-ben megy hibátlanul, a villanyszámla pedig nem változott, alacsony maradt. Konkrétan érdemben nem szól bele a havi villanyszámlánkba.
Nálunk bevált ez a lap. -
Skillet
addikt
válasz
MasterMark #37195 üzenetére
és canniball
igen, gondoltam. viszont akkor mi lehet a gond? aeon nox? de biztosan más is használja itt, nem?
tudtok ajánlani valami hasonló skint (transparencit semmiképp!valami kegyetlen, ahogy kinéz
)? egy darabig átváltanék arra, hátha tényleg a nox szórakozik velem. de ennyi idő után, már csak javították volna.
ahogy nézem (rákerestem gugliban), régebben is voltak valami repeat problémák. bár semmit sem értek belőle.
pl ez? -
Skillet
addikt
Kodi hogy áll? 15.1-et lehet már tölteni, vagy várjam inkább a 15.2-t. Nálam még a 14.2 van, működik rendesen. Az egyedüli visszatérő probléma (korábban már írtam róla), hogy állandóan magától bekapcsol az ismétlés funkció és folyamatosan újrakezdi a filmeket. Aeon nox alatt nincs lehetőség ennek a ki/bekapcsolására.a yatse második oldalán látom mindig, hogy be van kapcsolva.
-
Skillet
addikt
válasz
MasterMark #36509 üzenetére
Hmmmm. Tényleg. Amikor én vettem, akkor nem ilyen csöpp volt az árkülönbség.
Szóval szorri, így jogos. -
Skillet
addikt
válasz
MasterMark #36496 üzenetére
Nekem is kingston v300 ssd-m van, hibátlanul teszi a dolgát.
-
Skillet
addikt
válasz
eastsider #36149 üzenetére
Jó a konfig és hibátlan a ventilátor is. Biosban 1000-es fordulatra állítva semmit sem fogsz hallani belőle.
Nekem is dc-s van. Szuper. Hibátlanul teszi a dolgát, mind a 4 sata port ki van használva.
Ha pedig amúgy is van hozzá való tápod...
Egy igazán jó minőségű, halk, kis fogyasztású belső tápot sem úsznál meg olcsóbban. -
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
Armatura #36011 üzenetére
nagyon köszönöm.
viszont kellene hozzá még kis segítség.
zárójelet nyitottál, de nem kell bezárni sehol? miután beírtam, bal oldalon lesz a listában az "utoljára játszott". innen mit kell még tenni?
az alapértelmezett kiválasztási műveletnél mindegy mi szerepel?
és egy másik probléma, ami nem nagy baj, mert nem használok sok menüpontot, csak zavaró. nem tudok CUSTOM menüt bekapcsolni, mert az "engedélyezve" szürke. nem lehet bepöttyözni. és ez mindegyik (nálam 6db) custom-ra igaz. -
Skillet
addikt
Aeon nox alatt van olyan, vagy be lehet állítani olyan menüt pl, hogy "nemrég nézett filmek", vagy valami ilyesmi. Kissé körülményes folyton előkotorni a félbehagyott filmeket.
-
Skillet
addikt
válasz
eastsider #35650 üzenetére
Nem nem, olvass vissza: "lapot/tapot" van írva. Táp pipa, "lapot" helyett meg gondolom valami mást akartál írni. Ezek szerint házat?
Én olyat vettem, amiben van hely atx tápnak. Cooler master elite 110. Így legalább szellős, nem melegszik.
Szóval pindúr házban más fog majd neked segíteni. -
Skillet
addikt
válasz
lazydog #35550 üzenetére
Nincs másik gép, ha rajtam múlik, nem is lesz!
miért nem lehet mindent megoldani egy géppel? Bár a "minden", az ugye eléggé szubjektív, mivel nálunk mindent megold, de játékra egyáltalán nem használjuk.
Rick4: maximálisan egyet kell értenem. Jelen esetben nem a többi cuccal, hanem a hdd-vel nyitnék. Megvesz, rámásol, régieket meghirdet, elad.
Ha ez megvan, jöhet minden más, hiszen visszajött a pénz a hdd-kből, káosz is megszűnt és a fogyasztás is jó eséllyel kellemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged