Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
''...egy 6MB-os programról beszélünk!''
Engem nem zavarna, ha nagyobb lenne, csak tudja amit leírtam.
''Amit te akarsz, az is megy, csak egy komolyabb Linux disztrib alatt.''
A Linuxhoz nem értek, megtanulni meg nem nagyon van kedvem.
Ráadásul ebben pont az tetszett, hogy mivel kicsi gondolom nincs nagy erőforrásigénye és a leírtak alapján babrálni sem sokat kell vele, ha feltelepíted ott a kezelőfelület és már csak egy távirányító kell, aztán le van tudva a dolog.
''Miért ne lenne értelme?'' ''Hát ha az asztali lejátsza neked az összes tömörített formátumot...''
Annak tükrében írtam hogy nincs értelme, hogy olyan asztali játékosom már van, ami kezeli a tömörített formátumokat is. Eddig mindent megevett (DivX, Xvid, Mpg, JPG), és frissíthető a cucc. (Akinek nincs ilyen lejátszója és van otthon egy ilyen minimálkonfig, annak természetesen megéri, csak nekem nem.)
De hogy őszinte legyek tömörített cuccokkal nem nagyon foglalkozom, nekem inkább az lenne a lényeg, hogy a videomagnómat ki tudjam váltani egy ilyennel.
''Én a GeexBox-ból inkább az alapvető fájlkezelő funkciókat hiányolom - nem lenne baj, ha pl. kapcsiból tudnék törölni vele valami gagyiságot a vinyóról, vagy éppen anyagot feltölteni a DVD-ről a hdd-re.''
Nekem ez sem hiányozna, hálóról ezt meg lehet oldani.
''A felvétel gázos, sokkal nagyobb erőforrásigénye van egy anyag felvételének ment a lejátszásának.''
Tiszta sor, de mondjuk egy hardveres rögzítésre alkalmas tunerrel ehhez sem kéne bika gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Warhammer 40.000
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest