- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #66 üzenetére
Igen tényleg a Bruce Lee és Race Ace is sokat futott nálam is, meg névre már sok mindenre nem emlékszem, de emulátorozással vissza lehet hozni azért sokmindent
, egy igazi gép még feelingesebb lenne. Sajnos a miénk már régesrég nincs meg, vmikor a 90-es évek közepe/vége fele táján faterkám elajándékozta, remélem jó helyre került akkor a masina.
-
válasz
benedekco #63 üzenetére
Ilyen 3D nézetes autóvezetős, üldözős játék, a drogdílerek páncélozott (piros és kék színű) autóit kell mozgásképtelenné tenni, de maga a pályaméret és mozgási szabadság is elképesztő volt az akkori gémekhez képest, elég sokat szórakoztam vele anno, ami még sláger volt az a Turbo Rudi, Beach Head, Manic Miner, Nodes of Yesod, Wriggler, Fred, Batman, Space Invaders (sajnos azt a verziót ami nekünk volt nem találtam meg a honlapon, BAM-os játékokhoz hasonlóan sokminden elveszhetett).
Igen volt pár Dos shell progi, ami az nc-re hajazott, mint pl a dosshell, de vannak már "modernebbek" is, mint az alábbi FT.Igen 640Kb van beállítva, ha már emuláció legyen kövér, mondjuk játékoknak ált 128kb is elég, 256kb még tud hasznot hozni itt-ott, ami viszont meghálálja a "sok" memóriát az a demók, hang és videofájl lejátszás.
-
válasz
benedekco #61 üzenetére
Nincsmit, annyit még hozzáfűznék, hogy a file menüben be lehet tölteni kész rom konfigokat is, itt mondjuk a magyar/angol idéset érdemes választani és akkor már csak disk menuben kell hozzáadni a fenti vhd fájlt, amin baromi sok minden van, de így is lehet hiányolni fogsz vmit, én pl a Turbo Espritet, de az Enterprise 128 múzeum oldaláról letölthetőek (mondjuk voltak ilyen BAM Hidas & Csikos játékok amiknek már a nevére sem emlékszem és azokat ott sem találtam, lehet már az enyészeté lettek), és simán hozzál lehet még adni a vhd fájlhoz, vagy vannak üres vhd fájlok is, amit a saját szájízed szerint tölthetsz fel tartalommal.
-
válasz
benedekco #58 üzenetére
Igen, ráadásul magyar fejlesztés, ep128emu2 néven fut, innen lehet letölteni, fut Win és Linux alatt is, nekem is nosztalgiázni volt kedvem és tök jól használható, virtuális hard drive-ot is kezel, így nem kell virtuális floppykkal pláne tape-el szöszölni, de mivel csak fat12-őt ismer, így kb minden Enterprise-os cucc 6x30mb-nyi fat partíción fér el, de csak egy imgae file-t kell betallózni hozzá. Annyi hogy ellőtte be kell lőni a rombeállításoknál, az ide vagy az sdext biost is töltse be, meg ha már ott voltam a legfrissebb isdos, exos rom verziókat is betallóztam (legjobb, hogy a romokat sem kell vadászni a telepítő része), utána már csak ha betölt a basic csak :exdos aztán a kívánt partíció (6 db van a fenti hdd image fileban ált F:-el kezdődően, az első 4-en vannak a gamek, az 5.-en a demok, a 6,.-on pedig a utilsok) és dosos parancssorban tudsz lépkedni, amit be szeretnél tölteni csak load példaprogram.com és a másodperc töredék része alatt már játszhatsz is, nézheted/hallgathatod a demokat.
Bővebb leírást itt találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged