Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy valószínűleg a Pro+ tesztje készül el hamarabb.
No és hol van ez a Pro+ teszt
-
Körmi
csendes tag
Én vettem az asszony nak tavaj egy 13T pro - T még nem sikerült frissíteni a Xiaomi nak a kolléganőm vett ugyan akkor egy Redmi 12S - T. És már Hiper OS van rajta.
-
zsolthor82
csendes tag
igen, tényleg elérhető, köszönöm szépen! Euronics oldala hivatkozik egy regisztrációra:
https://xiaomiofficial.hu/promociok/redmi-note-13-sorozat-raadas-airfryer/
Hát én amikor megjelent indiában még a hónap elején és láttam, hogy 36 000 indiai rúpia, azaz kb 154.000 HUF így átváltva a 12GB/512GB változat, akkor reménykedtem, hogy nem lesz 200 ezer itthon.
https://www.mi.com/in/product/redmi-note-13-pro-plus-5g/?skupanel=1
Persze azt nem vártam, hogy kínai áron legyen, de nem is ez....Most kicsit elgondolkodtam, hogy gshopper oldalról töltő nélkül 140.000 nagyjából vagy a Poco x6 pro lenne 130.000. Bár nem akartam innen, de nagyon nagy az árkülönbség.
Tényleg csak ezzel az air fryerrel éri meg. Persze amit meg annyira nem ismerek, hogy milyen. -
Obyboy
addikt
válasz
zsolthor82 #29 üzenetére
Euronics oldalán már fent van a promó.
Szerintem magában a telefon nem ér ennyit amennyire beárazták de így hogy adnak hozzá egy airfryer-t már jó vétel. -
zsolthor82
csendes tag
Ezek a promóciók hol érhetőek el? Én még nem találtam, gondoltam megnézem, hogy egy ilyen xiaomi air fryer 6.5L-rel hogy is érné ez meg. Ti mit gondoltok így promócióban? Számomra azaz igazság aktuláis lenne az air fryer.
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #25 üzenetére
Akkor marad a fastboot rom letöltése és BL nyitás majd mi flash pro tool való felrakasa.
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #22 üzenetére
Probald meg lengyel regióra atallitani. Poco x3 pro is igy tudja felrakni az android 13-at miui 14-el.
-
elfelejtette
veterán
válasz
#20584850 #21 üzenetére
A szoftver támogatás az egy dolog, de pl a Redmi Note 9 Pro-m is hiába kapott frissítést, a Miui 14.0.5-öt (android 12), de nem hajlandó frissíteni, Other reason hibával letiltja, így marad a rendszer a 12.5.6-on (android 11). Még az általuk hivatalosan kiadott frissítést se lehet felrakni ennek a nyomorék gyártónak a szarjára...
-
törölt tag
válasz
#61872278 #15 üzenetére
A szoftver támogatás az egy dolog, hogy pl a tavalyi Redmi Note 12 Pro 5G-nek még van 2 év biztonsági frissítése a 3-ból, ami hosszú távra tervezőknek kevés.
Az árazás az egy másik.
Redmi Note 13 Pro 5G, 8/256 GB 150-160k-ról indul, fél év múlva beesik 130-140k- ra ki veszi ennyiért meg?
Motorola G72-nek 140k-ról 70k- ra a felére esett be az ára, viszik is mint a cukrot de brutális túlárazással indult.
Ennyit nem szabadna beesnie mert a korai vásárlókra nézve nagy kibaxás. -
-
Obyboy
addikt
válasz
#61872278 #15 üzenetére
Nekem ősszel volt 4 éves a Mi9T, amikor a xiaomi elengedte a kezét akkor tettem fel custom ROM-ot. Tavaly cseréltem benne aksit, így még 5-6 éves koráig használható lenne. Viszont mivel szeretek NFC-vel fizetni így én is szívok a Googlenak Play Integrity Fix szivatása miatt. Nem látom értelmét 2 évente új telefont venni ezért olyan gyártót keresek aki ad minimum 4 főverzió (az elsőt mindenki elsumákolja, mint most a redmi az A13as megjelenéssel) és 4-5év biztonsági frissítést.
-
törölt tag
válasz
#20584850 #13 üzenetére
Egyik telefon se ér semmit mert x idő után jön az új illetve a terméktámogatás is 1-4 év maximum. De mindenki arra költi a pénzét ami Neki fontos. A gyártók egyre kevésbé fogják engedni a Custom ROM-ok használatát. Lásd Google Play Integrity Fix,naponta jön ki új verzió mert a Google épp variál.
Példa a termégtámogatás megszűnésére: Poco X3 Pro 8/256 készülékem van ami 2021, March 22 jött ki,és nincs 3 éves a telefon de a gyártó elengedte a kezét. Biztonsági frissitések nem jön hozzá,csak a Google Play rendszerfrissitések
-
Terentius
őstag
Inkább egy Poco X6 Pro aka Redmi K70E.
-
K0vasz
aktív tag
egyrészt igen, másrészt viszont amikor olyan szinten tyúklépésben halad a fejlődés, hogy 3 egymást követő generációban gyk. ugyanaz a kamera van (S22-S24), akkor nem tudom, mi értelme. ha mondjuk csak minden második évben lennének új modellek, akkor azzal spórolhatnának a gyártáson. ha meg kicsit apad a kereslet, akkor bedobnak mondjuk pár új színt azt kész. és akkor a kétévente megjelenő modellek legalább egy kicsivel nagyobbat szólnának, nem az lenne, hogy "már megint semmi fejlődés az elődhöz képest"
-
Obyboy
addikt
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Köszi, várom. Ez számomra jó hír.
Ha ez is kap 4 főverziós +5 év biztonsági frissítést mint a 13T és adatok neki egy tetszett vagy ajánlott plecsnit akkor csak nüansznyi dolgon fog múlni melyik lesz a 9T-m utódja. -
mad823
őstag
De aki 2, 3 vagy 4 évente cseréli, annak is kell, hogy legyen egy aktuális évi ajánlat, nem? Ki akarna 2 éve megjelent telefonra cserélni egy 5 évvel ezelőtt megjelentet?
(No persze ha mondjuk kötelező lenne 5 év SW update (főverzió), aminek értelmes tempóban kellene futnia, vagyis a hardveren sem lehetne ennyit spórolni, akkor ugye más lenne a helyzet.) -
törölt tag
Igazán abbahagyhatná az összes telefongyártó az évenkénti széria kidobást mert kezd nagyon unalmas lenni.....néhány emberen kivül lassan abbafogják hagyni ezt a fél/évente lecserélem a telefont dolgot....
-
Obyboy
addikt
Redmi Note 13 Pro 5G és Redmi Note 13 Pro+ 5G tesztek várhatóak a közeljövőben?
Ezek még MIUI-val vagy már HyperOS-sel jelennek meg? -
roli543
őstag
Azt a 2MP-es vackót ki lehetne már îrtani, bazi cink
-
joelke HU
őstag
Hát szeretném mondani, hogy csábító, de igazából mindegyik modellben van valami ami az árával összevetve annyira nem vonz. A legnagyobb modellnek a teljesítménye még csak-csak oké, de a kijelző lekerekítése meg a jack hiánya az red flag nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- IBM THINKPAD T21 2647 retró notebook eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest