- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
"A 4 GB ram elég nevetséges, nem szabad megvenni."
Erre próbáltam reflektálni, amit fent írtak és ezt szeretem, mikor valaki papagáj módjára ismételgeti a hallott, olvasott "okosságokat". Valóban kevés 2 - 3 Gb memória ma már, de 4Gb simán elég, kivéve ha egyszerre nem fut 10-15 alkalmazás, mellette még játszol és lusta vagy nyomni egy memória ürítést. -
-
jbcs
tag
Van egy 3/32 -es Realme Mini Pad-em is, azon jóval kevesebb alkalmazás van, mint a telefonomon és oda pl. nekem elég a 3 GB is, egyáltalán nem érzem lassúnak. Azon csak híreket, könyveket olvasok vagy videót nézek és sosem fogyok ki a 3 Gb-ból, egyszerre mondjuk 2-3 app-nál több nincs nyitva.
-
jbcs
tag
Többen írjátok itt, hogy 4 Gb 2023-ban már nem elég semmire. Nekem egy 6 gb-os Note 10S-em van, de max. 3 - 3,5 Gb ram használatot látok. Játékokon kívül minden van a telefonomon, yt, netflix, olvasóprogramok, hírcsatornák stb., megnyitva több egyszerre, de többnyire a ram használatom 3 Gb körül van.
Most direkt megnyitottam a következőket: play áruház, netflix, viber, index alkalmazás, időjárás app, fájlkezelő, google hírek, youtube, google kereső -> "RAM Memory Monitor" szerint a used ram size 3,6 Gb.
Én nem értek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest