- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
"A 4 GB ram elég nevetséges, nem szabad megvenni."
Erre próbáltam reflektálni, amit fent írtak és ezt szeretem, mikor valaki papagáj módjára ismételgeti a hallott, olvasott "okosságokat". Valóban kevés 2 - 3 Gb memória ma már, de 4Gb simán elég, kivéve ha egyszerre nem fut 10-15 alkalmazás, mellette még játszol és lusta vagy nyomni egy memória ürítést. -
-
jbcs
tag
Van egy 3/32 -es Realme Mini Pad-em is, azon jóval kevesebb alkalmazás van, mint a telefonomon és oda pl. nekem elég a 3 GB is, egyáltalán nem érzem lassúnak. Azon csak híreket, könyveket olvasok vagy videót nézek és sosem fogyok ki a 3 Gb-ból, egyszerre mondjuk 2-3 app-nál több nincs nyitva.
-
jbcs
tag
Többen írjátok itt, hogy 4 Gb 2023-ban már nem elég semmire. Nekem egy 6 gb-os Note 10S-em van, de max. 3 - 3,5 Gb ram használatot látok. Játékokon kívül minden van a telefonomon, yt, netflix, olvasóprogramok, hírcsatornák stb., megnyitva több egyszerre, de többnyire a ram használatom 3 Gb körül van.
Most direkt megnyitottam a következőket: play áruház, netflix, viber, index alkalmazás, időjárás app, fájlkezelő, google hírek, youtube, google kereső -> "RAM Memory Monitor" szerint a used ram size 3,6 Gb.
Én nem értek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Könyvajánló
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest