- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
MCDST-re való készülésem közben összefutottam a számomra eddig nagyjából ismeretlen EFS szolgáltatással. Elkezdtem varázsolni vele, azonban sok nyitott kérdésem maradt. Elsősorban azoktól kérnék segítséget, akik már a gyakorlatban is találkoztak vele.
Adott egy gép, ami nem tagja tartománynak, sima workgroup-ban van. 2 user használja, egyik sem admin, továbbá admin funciókra van az Administrator. Szeretném, hogy a 2 sima usernek lehetősége legyen titkosítani a fájljait, és a recovery account az Admin legyen, vagyis, hogy a reccovery agent-eket ő birtokolja.
Namost, gyártottam már mindegyik userhez recovery agent-et, ezeket importáltam a certificate-ek közé, meg felvettem a security policy-be, szóval sok mindent hegesztettem, azonban Admin alól továbbra sem érem el egyik user által titkosított fájlokat sem.
Az sem világos, hogy a generált certificate-ek, miért nem megbízhatóak. Nem írja alá az MS, vagy egyáltalán hogy működik ez?
Gondolom sokat segítene a PKI Certificate Security megértése.
Valakinek esetleg valami gyakorlati tapasztalata?
Köszönöm,
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest