Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
24 fps, meg mozi... Persze, ha csak egy száj mozog az egész megjelenített képen, akkor nem zavaró.
Minden first person shooter játéknál folyamatosan mozog az egész (kivéve, ha valaki kemper), nem csak a kompetitív online e-sport világában. Akkor ha jól sejtem a szimulátorok sem arról híresek, hogy olyan nyugodt lenne látott tartalom. De nyilván van egy halom ellenpélda is, amikor kis figurák verik egymást a mozdulatlan képernyőn. Oda nem kell 60-nál több. De már csak az, hogy ide legörgettem, teljesen más élmény. Persze van, aki az elmosódást szereti, van aki meg mindent lát.A témához meg csak annyit, hogy ez gyanúsan valamiféle válasz az nvidia-mediatek projektjére, mert eléggé a semmiből jött, és nagyon úgy fest, hogy a zöldek kiszorítására irányul. AMD fronton mostani hír, hogy kifejezetten desktop lesz a most megjelenő next gen gpu család, úgyhogy nekik nem fog fájni. Intel dedikált notebook vga-ról meg nem is nagyon hallottam még, de persze ez nem zár ki semmit.
Ennyire potens dolog lehet ez az nvidia cpu+gpu fejlesztés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest