- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
válasz
Cyberslider #18 üzenetére
A GDB nem destruktív, ha figyelnek a beállításokra. Nagyon jó kis program. Én is használom, mindennapi munkaeszközöm többek között ez is. De mint már egyszer írtam, volt aki azzal rombolta le az adatait, figyelmetlenségből. Az általad javasolt kézi editálás viszont mindenképpen destruktív, hiszen az eredeti felületre akarsz szándékosan visszaírni. Egy jó adatmentő progi vagy manuális folyamat ilyet soha nem tesz. Ezért én is csak olyat javasolnék, nem ''gyógyítókat''.
-
YODA mester
senior tag
válasz
Cyberslider #18 üzenetére
Kösz szépen a progi tippeket, ki fogom próbálni... De egyenlőre a Getataback elég szépen összelegózta a dolgokat és már 50 gigát vissza is másoltam, de még vannak lényeges dolgok, amiket vissza kell rántani... Úgyhogy még nem raid-elek és formázok újra egyenlőre... Tippek még jöhetnek...!!!
-
demagóg
aktív tag
válasz
Cyberslider #14 üzenetére
Azért talán nem kellene ilyen progikat ajánlgatni. Mint jelezte, számára fontos adatok tüntek el. Ha még manuális editorral is nekimegy az adatainak, akkor már hiába lesz esetleg profi segítség is, addigra már nem lesz mit menteni.
Raid-el nemtudom fejbol micsinal,egy probat mindenkepp meger...
Neked esetleg...nem a Te adataid vannak veszélyben ilyen ötletektől.
Nem most kéne kezdeni az adatmentés fortélyait kitanulni az eredeti adathordozókon. Legfeljebb fizikai másolaton. Nem lesz olyan progi stripe-ra, hogy egy gombnyomás és jön is le az adat. Ez tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged