- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
demagóg
aktív tag
válasz
YODA mester #23 üzenetére
Ha jól értem, akkor az eredeti környezetben, és magán a RAID tömbön mint virtuális driveon futott a GDB. Az eredeti RAID kontroller hajlandó volt rebuild nélkül ismét mountolni a hűtlen vinyókat. Na, ezt most megúsztad.
Így vsz. visszajön minden.
-
demagóg
aktív tag
válasz
YODA mester #19 üzenetére
Az 50 Giga hibátlan? Ami nem jött össze, azok nagy állományok? A visszajött fájlok a saját alkönyvtárukba kerültek? Vagy sorszámozottba? Valóban Stripe Set volt? Biosban (eredeti) mekkorára volt állítva a méret? Mert akkor csak a stripe mérete alattiak jöhettek vissza hibátlanul a GDB-vel. A RAID RECONSTRUCTOR meg néha mellé nyúl, sokszor a keze alá kell dolgozni. Ha nem írtál vissza a vinyóra (az új alaplappal sem) akkor bizony szinte az összes adatodnak visszaállíthatónak kell lennie.
-
Cyberslider
őstag
válasz
YODA mester #13 üzenetére
Ezt próbáld még ki,érdemes:
Bővebben: link
Acronis Disk Director
1, particios manager
2, boot manager
3, lemez editor (manualis editalasa a particionak!)
4, particio helyreallito.
Raid-el nemtudom fejbol micsinal,egy probat mindenkepp meger...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
YODA mester #8 üzenetére
Hmmm, az gáz, mert valszeg amikor átpakoltad a cuccot a másik lapra és az megpróbált bootolni { gondolom ezeken volt a rendszer is, akkor valami nagyon szétbarmolt valamit.
Ajánlatom továbra is #2. Ha nem piszkálsz nagyon hozzá a vinyókhoz, és tényleg fontosok {!!!} azok az adatok, akkor pontos tájékoztatás mellett { pl beviszel minden { régi lapot, új lapot} egy szakértőhőz, akkor talán még menthető......}}
nem értem, hogy miért nembiztosítsa magát az akinek fontos adatai vannak pl raid 1+0 val, vagy rendszeres dvd-írással.....}
na mindegy bocs az értetlenségemért, de cserébe UPP -
válasz
YODA mester #8 üzenetére
Hát nem tudom. Mivel a stripe random tárolja a dolgokat, elég reménytelennek tűnik hogy azt valami visszafejti, ha már meg lett kutyulva.
Bár CIA-nek biztos vannak ilyen lakótelep méretű gépei, azok tuti megfejtenék pár hét alatt
Egyébként mi volt az alapkoncepció, hogy átraktad a másik vezérlőre, és azt gondoltad, hogy az adatok is megmaradnak? -
válasz
YODA mester #1 üzenetére
De most mi is történt pontosan? Ha jól értem áttettél egy stripe-olt drive-ot egy másik vezérlőre egy másik alaplapba? Hát az úgy nem nagyon fog működni...
Ha még nem késő, akkor tedd vissza a régibe, ott elvileg működni fog, ha nem barmolt bele a másik vezérlő, és akkor elmentheted a fontos adataidat. Ha belebarmolt, akkor szvsz nincs olyan isten, aki visszahozza az adataidat...
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
YODA mester #1 üzenetére
sok sikert!!!
csak jó taanácsként: SEMI esetben se akarj használni olyan progit ami akár csak egy bitet akar írni a vinyóra.
Valszeg csak logikai hiba esett meg a cuccal.
Én nem igazán értek az adatmentéshez, de már sok ilyen topik született itt a ph-n.
keress rá az adatmentásre, és keress egy céges embert. Vannak akik itt ingyenesen segítenek, de szerintem jobban jársz ha áldozol rá.
mivel raides cuccról van szó mélyre kell majd nyulnod arra készülj fel....
sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 512 Gb-os NVME-k
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest