Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
YODA mester #8 üzenetére
Hmmm, az gáz, mert valszeg amikor átpakoltad a cuccot a másik lapra és az megpróbált bootolni { gondolom ezeken volt a rendszer is, akkor valami nagyon szétbarmolt valamit.
Ajánlatom továbra is #2. Ha nem piszkálsz nagyon hozzá a vinyókhoz, és tényleg fontosok {!!!} azok az adatok, akkor pontos tájékoztatás mellett { pl beviszel minden { régi lapot, új lapot} egy szakértőhőz, akkor talán még menthető......}}
nem értem, hogy miért nembiztosítsa magát az akinek fontos adatai vannak pl raid 1+0 val, vagy rendszeres dvd-írással.....}
na mindegy bocs az értetlenségemért, de cserébe UPP -
föccer
nagyúr
Megoldás kerestetik!!!
Meg válasz a feltett kérdésekre!!! -
föccer
nagyúr
bocs a hemzsegő hejjessirassi hibákért
))
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
YODA mester #1 üzenetére
sok sikert!!!
csak jó taanácsként: SEMI esetben se akarj használni olyan progit ami akár csak egy bitet akar írni a vinyóra.
Valszeg csak logikai hiba esett meg a cuccal.
Én nem igazán értek az adatmentéshez, de már sok ilyen topik született itt a ph-n.
keress rá az adatmentásre, és keress egy céges embert. Vannak akik itt ingyenesen segítenek, de szerintem jobban jársz ha áldozol rá.
mivel raides cuccról van szó mélyre kell majd nyulnod arra készülj fel....
sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest