- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz BoneDragon #47 üzenetére
Ha egy törlőkendőt tízezerért adnak, menyiben számolhatnak egy gyorsabb portot?
-
Ricardo
titán
válasz janeszgol #28 üzenetére
Tényleg. már azokon is volt. Mondjuk értelme az Amoled paneleknél lett, pont az energiatakarékosság miatt, mert képes csak a szükséges pixeleket megvilágítani.
Ezért sem értettem hogy mire gondoltak az Apple mérnökei, amikor behozták úgy hogy bár minimális fényerőn és képfrissítésen, de az egész kijelző világítást meghagyták.
Aztán mint látjuk (bár kellett egy kis idő) de rájöttek, hogy meg lehet oldani jobban is. -
Ricardo
titán
válasz kakuk.tamas #26 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Még egy gondolat."Ha 120hz-en ketyeg állandóan a kijelző, elég hamar leszívja az akksit, nemde?! "
Valószínű a fogyasztás volt a fő szempontjuk. Azért is csinálták meg alapból úgy, hogy az egész kijelző világítson, még ha 1HZ-en is.
Hiszen biztos kevesebbet fogyaszt az egész kijelző 1HZ-en, mint mint pár pixel ugyanennyin. -
Ricardo
titán
válasz kakuk.tamas #26 üzenetére
Nem tudom melyik volt az első telefon ami tudta az AOD-ot, de már anno a Galaxy S6-on is kifogástalanul működött, és nem merült tőle mint a balta, pedig annak nem volt alapból sem túl nagy akkuja.
Nemde? -
Ricardo
titán
válasz kakuk.tamas #24 üzenetére
" tudja az 1-120hz-et, ami az AOD-hoz kell"
1-12hHZ kell az AOD-hoz?Ugye ezt te sem hiszed el?
-
Ricardo
titán
válasz janeszgol #17 üzenetére
Vicc. Még egy olcsóbb készülék esetén is bosszantó ha "ok nélkül" kispórólnak egy olyan dolgot ami belekerülhetne. Értem ezalatt, hogy nem drága, nem frissen bevezetett (ahogy írod is) régóta a piacon van.
A vezeték nélküli töltés mondjuk pont határeset, bár ott is kisebb összegnél kellene lennie a határnak.
De Itt van például az AOD. Mi a logikus magyarázata, hogy csak a Pro szériába került bele? Mi az amitől a sima nem alkalmas rá? vagy mekkora + költség a 3.2 es usb mint a 2.0?
Főleg hogy nem ötvenezre kategóriáról beszélünk.
2022/23 ban Ilyenekkel megkülönböztetni a Pro szériát szerintem nevetséges. Gyártótól függetlenül.
Például a Xiaominál a közelségérzékelő szenzor kihagyása (ennek a legolcsób telefonokban is alapnak kellene lennie), az amit ugyanilyen szánalmasnak tartok.
2022-ben azzal szívnak az emberek, hogy ha nincs szerencséjük, akkor telefonálás közben mindenfelé kószálnak a menüben, és ha még pechesebbek bontják is a vonalat?Tényleg egy vicc, csak sajnos a rosszabbik fajtából.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Félelmetes hogy rákapcsolt a gyártó. Egy nap két hír.
Már választható, hogy ne világítson folyamatosan az egész kijelző AOD (mondjuk eleve csak a pro verziókban van AOD , mintha egy felsőkategóriás tulajdonság lenne) esetén.
És megkapják a 3.2-es sebességet USB-n. Természetesen ezt is csak a pro széria
Mindezt 2022-2023-ban. Mert ugye a gyorsabb csatlakozó csak jövőre érkezik a drágább verziókba.
Bámulatos a fejlődés, csak kapkodom a fejem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest