- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Womanoid #5868 üzenetére
0, Hogyan jelentkeztél póteljárásban az ELTE-re, ha nagyon sok pontod van, és jelentkeztél a BME-re és ÓE-re. Ha sok pontod van, fel kellett vegyenek ezekre, akkor a pótfelvételin nem jelentkezhetsz.
1, Ha jelentkeztél és minden szabálynak megfeleltél, akkor igen.
2, 18-50 jellemzően. Főleg 30-asok.
3, Kiderül neked mennyire nehéz.
+1, Nem kell laptop sehol. Matekot pl, hogy jegyzetelsz laptopra?
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
pvt.peter #5864 üzenetére
Az a szakirány csak nappalin van.
A történet a következő röviden. Szeretem a matekot, meg jó lenne msc papír, meg amúgy beágyazott fejlesztőként dolgozom évek óta, villamosmérnök bsc diplomával.
Gondoltam kéne msc, meg a matek régi vágyam, és szívesen is csinálnék kicsit matekosabb területű munkát. Data science, AI, grafika, tervezés vagy ilyesmi.Az egyetlen budapestiként értelmesen, munka mellett végezhető matek képzés az az oe-nik alkalmazott matek msc, ráadásul ez nem ilyen banki, meg biztosítói, hanem pont műszaki matek fókuszú.
De sajnos nincsen elég matek kreditem hozzá, ezért szerettem volna pótolni, és mivel matek képzés nincsen normális munka mellett végezhető, ezért gondoltam infon bepótolni.
Adódott volna, hogy leggyorsabban az elte-ik adná meg a megfelelő számű kreditet, mert ugye híresen matekos.
De aztán nézem, hogy eltűntek a matek tárgyak.Sajnos minden normálisabb info/matek/data science stb cucc az nappali. A data science és ai msc-re az eltén ráadásul úgy lehet jelentkezni, hogy sima magyarra jelentkezel (nem tudom ez miért feltétel) és onnan extra pályázattal lehet átsoroltatni magad.
Nos ez kandós bsc-sként szerintem lehetetlen.
Próbálok általános matekot csinálni, msc meglesz, a többit megtanulom egyedül.
Mégse lett rövid.
-
CyberPunk666
senior tag
Most gondolkozom rajta, hogy jelentős fejlesztői tapasztalattal letoljak gyorsan egy irányba vágó diplomát, és ezért nézegettem az esti tantervet az elte ik proginfon.
Jól látom, hogy a legújabb tantervben annyira kiherélték a matekot, hogy alig van több, mint egy mérnökinfon?
A matek miatt mentem volna az eltére, de nem látom, hogy hova lett az a sok félév matek az estis tantervből.
Úgy látom, hogy az csak nappalin érhető el(A)
Ez eddig is ilyen volt vagy csak az új estisen lett ennyire kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged